How I Met Your Father dizisi geliyor!

Büyük bir ilgiyle izlenen How I Met Your Mother'ın uzantı dizi projesi yeniden gündemde! How I Met Your Father isimli dizi projesi için çalışmalar hız kazandı!

Volkan Küçükel
16 Aralık 2016 - 07:30
Gündem

2005-2014 yılları arasında dokuz sezon boyunca ülkemizde de büyük bir ilgiyle izlenen How I Met Your Mother'ın (Annenizle Nasıl Tanıştım) spinoff'u yani uzantı dizi projesi yeniden gündemde!

'HOW I MET YOUR DAD' RAFA KALDIRILMIŞTI

Hatırlanacağı üzere yayıncı kanal CBS, dizinin 2014 yılında ekranlara gelen son bölümünün ardından Greta Gerwig'in de rol alacağı açıklanan 'How I Met Your Dad' isminde bir spinoff dizi için hazırlıklara başlamış ancak ilerleyen süreçte bu proje daha ileri aşamaya gidemeyerek rafa kaldırılmıştı.

YENİ SPIN-OFF PROJESİNİN DETAYLARI

Şimdi ise gündemde "How I Met Your Father" var!

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden This Is Us'ın ortak yürütücü yapımcı ve yazarları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger'ın yaratcılığını üstleneceği projede How I Met Your Mother'ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da yapımcı olarak kadroda yer alacak. Ancak ikilinin Sony TV ile olan anlaşmaları ve CBS için bir komedi dizisi hazırlığı içinde olmaları nedeniyle bu projeye verecekleri desteğin sınırlı olabileceği düşünülüyor.

16-12/16/how-i-met-your-mother-series-finale-slice.jpg

KANAL CBS OLMAYABİLİR!

Bir kadının çocuklarının babasıyla tanışma hikayesinin anlatılacağı bu yeni projede, How I Met Your Mother'dan herhangi bir karakterin yer almayacağı ve dizinin CBS dışında bir kanalda da karşımıza çıkabileceği belirtiliyor.

SENARYO ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

20th TV'nin yapımcılığındaki projenin detaylarının netleşmesiyle birlikte yakın bir zamanda oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmelere de hazırlıklı olalım! Şu sıralar pilot bölümün senaryosunun oluşturulması konusunda çalışmalar sürüyor.

How I Met Your Father'a bir şans verir miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin