Hudutsuz Sevda ödüllendirildi!

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı "Hudutsuz Sevda" dizisi, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği ödül töreninde “Yılın En İyi Dizisi” ödülüne layık görüldü. Hudutsuz Sevda 5. bölümde neler yaşandı? Hudutsuz Sevda 6. bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda dizisinde kimler oynuyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ne? Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Deniz Can Aktaş kimdir? Miray Daner kimdir?

ozan
02 Kasım 2023 - 17:18
Gündem

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda seyircinin takdiri topluyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Hudutsuz Sevda, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından "Yılın En İyi Dizisi" ödülüne layık bulundu.

Ödül törenine katılan başrol oyuncuları Miray Daner ile Deniz Can Aktaş, ödülden duydukları mutluluğu bir fotoğraf karesiyle sevenleriyle paylaştı.

23-11/02/1-1698935870.jpg

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep (Miray Daner) ile karşılaşmasıyla kökünden değişir.

Hudutsuz Sevda her Perşembe saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin