Hugh Laurie'li Chance dizisinden ilk fragman yayınlandı

Dr. House'ı bir kez daha ekranlara döndüren Hulu'nun yeni dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2016 - 22:49
Yeni Bölüm

Veep'e gösterişli girişi, kendisine Emmy adaylığı getiren The Night Manager'daki performansının ardından Hugh Laurie bu kez yeteneklerini bir Hulu draması için ortaya koymaya hazırlanıyor!

Hulu, geçtiğimiz haftalarda başlangıç tarihini duyurduğu yeni draması Chance için ilk fragmanı görücüye çıkardı.

CHANCE DİZİSİNİN KONUSU

Kem Nunn'ın aynı adlı romanından televizyon ekranlarına uyarlanan dizi, Dr. Eldon Chance (Laurie) isimli adli bir nöropsikiyatristin ruhsal hastalık, yozlaşmış polisler ve kişinin gerçek kimliğini saptamada yanılma gibi olaylarla karşılaşacağı tehlikeli ve şiddet dolu bir dünyaya istemeden de olsa girmesiyle yaşananları yansıtan kışkırtıcı ve psikolojik bir gerilim olarak tanımlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Gretchen Mol (Boardwalk Empire), LisaGay Hamilton (The Practice), Paul Adelstein (Private Practice), Ethan Suplee (My Name Is Earl) ve Stefania LaVie Owen (The Carrie Diaries) gibi isimler yer alıyor.

16-08/06/hugh-laurie.jpg

Room'un yönetmeni Lenny Abrahamson'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu yapımın ortak yaratıcıları ise Nunn ve Alexandra Cunningham (Bates Motel, Aquarius).

DİZİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

10 bölümden oluşacak ilk sezonun bölümleri haftadan haftaya olmak üzere 19 Ekim'den itibaren Hulu takipçileriyle buluşmaya başlayacak.

Son olarak hatırlatalım; dizinin iki sezonluk onayı şimdiden cepte...

İLK FRAGMAN PAYLAŞILDI

'Hulu' ilk fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin