Hulu'nun yeni dizisi The Looming Tower'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor

Hulu'nun Jeff Daniels'lı yeni dizisi The Looming Tower'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
01 Nisan 2017 - 01:42
Gündem

Online yayın platformu Hulu'nun yeni dizisi "The Looming Tower"ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Wrenn Schmidt (Outcast) ve Ella Rae Peck (Gossip Girl) ikilisi Peter Sarsgaard, Jeff Daniels ve Tahar Rahim gibi isimlerin dahil olduğu projeye katılan en yeni isimler oldular.

THE LOOMING TOWER KONUSU

Lawrence Wright'ın Pulitzer ödüllü "The Looming Tower: Al Qaeda and the Road to 9/11" isimli eserinden Oscar ödüllü Dan Futterman (Foxcatcher), Oscar ve Emmy ödüllü belgesel film yapımcısı Alex Gibney (Going Clear) ve Legendary Television işbirliğiyle ekranlara uyarlanan dizi; Usame Bin Ladin ve El Kaide'nin yükselen tehditinin izlerini süren, CIA ve FBI arasındaki rekabetin 9/11 trajedisi ve Irak Savaşı'na farkında olmadan nasıl zemin hazırladığını tartışmalı bir biçimde ele alan bir yapım olarak nitelendiriliyor.

SCHMIDT VE PECK'İN ROLLERİNİN DETAYLARI

Wrenn Schmidt dizide Martin Schmidt'in (Sarsgaard) emri altında çalışan zeki ve içten içe çok hırslı bir CIA analisti olan Diane Priest karakterine hayat verecek.

Cinemax dizisi Outcast'te Megan Holter karakterini canlandıran oyuncu Person of Interest'te (Dr. Iris Campbell) de tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmıştı.

17-04/01/wrenn-shcmidt.jpg

Ella Rae Peck ise küçük bir kasaba olan Ohio'dan gelen özel eğitim öğretmeni Heather'ı canlandıracak. Anlayışlı ve iradesi güçlü biri olarak nitelendirilen Heather, birçok başarısız buluşmaya rağmen yavaş yavaş Ali (Rahim) ile birbirine bağlanmaya başlar. Birlikte büyüdüğü insanlardan göstermiş olduğu farklılıklar nedeniyle Ali'den etkilenmiştir.

Gossip Girl'deki Charlott rolü ile tanınan 27 yaşındaki aktris Feed the Beast (Anna Davis) ve Deception (Mia Bowers) gibi dizilerde de rol aldı.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

FBI'ın New York'taki terör karşıtı biriminin şefi John O'Neill karakteriyle Jeff Daniels, O'Neill'ın biriminde çalışan genç FBI ajanı Ali Soufan karakteriyle Tahar Rahim ve CIA analisti Martin Schmidt karakteriyle Peter Sarsgaard daha önceden dizi kadrosuna katılan isimler olmuşlardı.

Sullivan Jones, Virginia Kull (Gracepoint) ve Louis Cancelmi (The Amazing Spider-Man 2) oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

17-04/01/the-looming-tower-oyuncu-kadrosu.jpg

THE LOOMING TOWER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Futterman, Gibney ve Wright üçlüsünün yürütücü yapımcılığını üstlendiği projenin 2017 senesi içinde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor. Dizinin ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi.

"Wrenn Schmidt - Outcast":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin