Hülya Avşar yine yaptı yapacağını!

Yine yaptı yapacağını!

resim yok
03 Nisan 2014 - 09:36
Magazin

Yine yaptı yapacağını!

Korta jartiyerle çıktı!

Hülya Avşar; kendi adına düzenlenen tenis turnuvasının açılışında yine şov yaptı.


Korta jartiyerle çıkan Avşar Kızı; ''Evde duruyordu, ben de jartiyerimi bu şekilde kullanmak istedim'' dedi

 

TURNUVA BAŞLADI

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen TED & Doğtaş Hülya Cup Senyör Tenis Turnuvası önceki gün start aldı.

Turnuvaya adını veren Avşar, açılış gününde keyifliydi. Bu yıl bin 100 kişiyle turnuvaya katılım rekoru gerçekleştiğini dile getiren ünlü sanatçı, ekledi:

 

''ONUN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM''

''Her yıl birçok çocuğa tenis bursu veriyorduk. Bu yıl üniversite öğrencilerine de eğitim bursu vermeye karar verdik.

Hülya Cup'ın kasasından harcanan parayla engelli milli atlet Barış Telli'ye protez ayak takıldı. Onun da mutluluğunu yaşıyorum.'' Avşar Kızı, ardından kortta boy gösterdi.

 

'YENİ BİR SEVGİLİM VAR'

Tenis kortuna jartiyerle çıkan Hülya Avşar; "Jartiyer için çok kısa etek giymek gerek. Bu nedenle jartiyeri bir türlü kullanamıyorum. Evde duran jartiyerimi bu şekilde kullanmak istedim" dedi.[reklam]

Yeni bir sevgilisi olduğunu da söyleyen Avşar; "Adı ne?" sorusuna ise "1 Nisan" diyerek herkesi güldürdü.

 

ZEHRA İLE İLGİLİ SORULARA...

Hülya Avşar, kızı Zehra ile ilgili sorulara ise "Allah'ıma şükürler olsun. Zehra aklı başında ve çok tatlı bir çocuk. Evde zaman zaman anne-kız, zaman zaman ise abla-kardeş ilişkisi yaşıyoruz.

Zehra dozunu iyi ayarladıktan sonra istediği gibi yaşayabilir. Yeter ki dozunu iyi ayarlasın. Unutulmaması gereken konu hepimizin Zehra'nın yaşından geçtiğimiz.

Önümüzdeki iki yıl Zehra için çok önemli. Çünkü hangi mesleği yapmak istediğine karar verecek. Hukuk okumak istiyor ama açıkçası benim gönlüm ileride eşiyle çocuklarıyla daha çok zaman geçirebileceği bir mesleği seçmesi. Allah, onları başımızdan eksik etmesin ama tıp ve hukuk okuyanların işleri gerçekten zor.''

 

 

ÜNLÜ İSİMLER AYNI PROJEDE BULUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin