Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol aşkına Arda'dan yorum!

'Sarı Fırtına'ya kırmızı kart!

resim yok
03 Nisan 2014 - 09:48
Magazin

'Sarı Fırtına'ya kırmızı kart!

Sinem Kobal'ın kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Çelikkol'la aşkına eski nişanlısından ilk yorum geldi.

Arda Turan, ''Kendisinin ne yaptığı ve kiminle birlikte olduğu umrumda bile değil. Ben Sinem defterini çoktan kapadım'' dedi.


Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşerken gözler Arda Turan'a çevrilmişti.

Herkes, Kobal'ın eski nişanlısının Çelikkol'la birlikte olmasına nasıl bir yorum yapacağını merak eder olmuştu.

 

TEK DERDİ KARİYERİ

Şimdilerde Atletico Madrid'deki futbolculuk kariyerine ağırlık veren ve hayatının tüm kısmını yoğun maç ile antrenman temposunun aldığını söyleyen yıldız futbolcu, Sinem Kobal'ın yeni ilişkisini hiç umursamadı!

Arda Turan'ın yakın çevresine, İbrahim Çelikkol'la eski nişanlısının fotoğrafları üzerine; "Sinem'in kiminle aşk yaşadığı, ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Kendisinin ne yaptığı da umrumda değil. Ben Sinem defterini çoktan kapadım" dediği öğrenildi.

 

"ARKADAŞIZ" DEDİ

Arda Turan'ın çok değil birkaç ay öncesine kadar "Sarı fırtınam, başımın tacı" dediği Sinem Kobal ise İbrahim Çelikkol aşkını hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde yalanladı.[reklam]

Ancak anlaşılan güzel oyuncu, Riva'da İbrahim Çelikkol'la el ele, kol kola, sarmaş dolaş görüntülendiğini unuttu!

Güzel oyuncu, "Arkadaşız" açıklaması yaparken, İbrahim Çelikkol ise çıkan haberler üzerine konuşmayacağını söyleyerek Sinem'le birlikteliğini inkar etmedi!

 

KİMSEYİ İNANDIRAMADI

Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol'la aşk yaşadığını "Arkadaşım" diye inkar ederken, kimse buna inanmadı. Kobal'ın yakışıklı oyuncuya attığı hayranlık dolu bakışlar "Bu nasıl arkadaşlık?" dedirtti!

 

YOLLAR AYRILDI

Yıldız futbolcunun eski nişanlısı için sarf ettiği sözler, "Sinem Kobal ve Arda Turan'ın yolları artık birleşmemek üzere ayrıldı" dedirtti.

 

 

SİNEM KOBAL ÜNLÜ OYUNCUYLA BİRLİKTE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin