Hülya Avşar'dan Hürrem Sultan olur mu?

Hülya Avşar dizilerde oynamaya karşı olsa da Muhteşem Yüzyıl'a yeşil ışık yaktı.

resim yok
30 Mayıs 2013 - 17:20
Magazin

Hülya Avşar dizilerde oynamaya karşı olsa da Muhteşem Yüzyıl'a yeşil ışık yaktı.

Hülya’dan Hürrem olur mu?

Son günlerin en çok konuşulan konularından olan Meryem Uzerli konusuna Avşar kızı yorumu!

 

Ne düşünüyor?

Uzerli’nin yerine ‘Hürrem’ rolünü oynayacaklar arasında adının geçmesine şaşırdığını söyleyen Hülya Avşar:

''Ben diziye çok beğeniyorum. Meryem bence hemen geri dönsün. Benim adımın geçtiğini bilmiyordum, henüz böyle bir teklif gelmedi.

Bu sezon bana teklifler geldi ama ben dizilerde oynamak istemiyorum. Böyle bir teklifi getirmediler ama gelirse yine de düşünmek gerek.

 

'Dayanır mıyım bilemiyorum''


O kadar süreli çekimlere nasıl dayanırım bilmiyorum. Şu an bildiğim tek şey; bu dizi gerçekten muhteşem ama Meryem hemen geri gelmeli” dedi.

Dizide bu hafta neler oldu?

Muhteşem Yüzyıl'da Mihrimah ve Rüstem'in kızına kaçıran Nigar'ın sonu kötü oldu. Lütfi Paşa'nın hatası pahalıya patladı. Kanuni öyle bir rüya gördü ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
[reklam]
Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi heyecan dolu yepyeni bölümüyle ekranlara geldi.

Dizinin bu bölümünde;

 

Mihrimah ve Rüstem'in kızına kaçıran Nigar uçurumdan atlayarak intihar etti. Lütfi Paşa'nın yaptığı hata pahalıya mal oldu. Bir kadına verdiği ceza ve Şah Sultan'a saldırması Lütfi Paşa'nın sonunu getirdi. Kanuni Lütfi Paşa'yi azletti ve sürgüne gönderdi.

Mustafa'nın düşman elçisiyle görüşmesi Kanuni Sultan Süleyman'ı çok kızdırdı. Bir dervişin şehzadeleriyle birlikte yürüyüşe çıkan Kanuni'nin yanına gelerek söylediği sözler şoke etti.

Gecesinde Süleyman'ın Hürrem'den olma çocularını ve Hürrem'i kefenler içerisinde olduğunu gördüğü bir rüya bölüme damga vurdu. Mustafa'nın hareketlerinde oldukça rahatsız olan Süleyman, Rüstem Paşa'nın etkisiyle mühim bir karar verdi.

 

 

MERYEM UZERLİ TÜRKİYE'DE NE KADAR PARA KAZANDI? İŞTE CEVABI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin