Kuzey Güney'in yıldızı Buğra Gülsoy'un yeni dizisi!

Buğra Gülsoy'un yeni dizi projesi belli oldu.

resim yok
31 Mayıs 2013 - 09:13
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi Kuzey Güney, finale yaklaştıkça oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin yeni dizi projelerinin hangileri olacağı konusunda haberler gelmeye devam ediyor.

 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde iddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt & Shura’ romanından Star TV ekranlarına uyarlanacak yeni dzi projesi için yapımcılarla anlaşmaya varmış. Tatlıtuğ'un dizideki rol arkadaşının ise son olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah olması bekleniyor.

 

Son gelişme ise Kuzey Güney'in bir başka yıldızı Buğra Gülsoy ile ilgili.

 

İşte Gülsoy'un yeni projesi ve ayrıntılar:

 

Kuzey Güney dizisinin yakışıklı oyuncusu Buğra Gülsoy'un yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Mülksüzler dizisinde oynayacağı iddia edildi.

 

Başrol onun


Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Kuzey Güney dizilerinde tanıdığımız yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy'un intikam hikayesinin anlatıldığı Mülksüzler dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.

 

Dizinin hikayesi

 

ARC Medya'nın yapımını, Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığını, Levent Cantek'in senaristliğini üstlendiği dizi aşkla örülü bir intikam hikâyesini anlatacak. Bir intikam hikayesini anlatacak olan dizide, dizinin önemli karakteri intikam yolculuğuna çıkarken iyileşip ve bu yolculuktan geri adım atacak.

Dizi, bir çok diğer intikam dizilerde farklı kadınlara hitap edecek ve dizide daha çok kadın karakterlere yer verilecek.

[reklam]

Gülsoy'un kariyeri

 

İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Kısa film yönetmenliği ve oyunculuğu da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından atv'de yayınlanan Unutulmaz isimli dizinin Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

Bir sezon boyunca Kanal D'de yayınlamakta olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Vural karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayımlanan, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Kuzey Güney isimli dizide Güney karakterini canlandırmaktadır.

Ankara doğumlu olan oyuncu İstanbul'da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET yapımla sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

KUZEY GÜNEY'DE İŞLER KARIŞIYOR! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin