Hürrem rolünü geri çeviren şarkıcı kim?

Türk sanat müziğinin ünlü sesi Aslı Hünel, son albümü “Aşkla Yaşayalım”da tarzının dışına çıktı, pop şarkılar seslendirdi.

resim yok
19 Haziran 2013 - 09:15
Röportaj

Türk sanat müziğinin ünlü sesi Aslı Hünel, son albümü “Aşkla Yaşayalım”da tarzının dışına çıktı, pop şarkılar seslendirdi.

 

“Dinleyicilerim benden bu tarz şarkılar istiyordu” diyen Hünel’le hem bu yeni çalışmanın detaylarını hem de gelecek planlarını konuştuk.

 

İlginç açıklamalar

* Yeni albümün hayırlı olsun. Nasıl bir çalışma oldu “Aşkla Yaşayalım”, kaç şarkı var içinde, anlatır mısın biraz?

- Üç şarkı, iki remiks var albümde. “Ne Bilirdim ki” şarkısı Ferdi Tayfur’a, “Aşkla Yaşayalım” ve “Yıkılmadan Çıkma Karşıma” ise Doğuş’a ait. Yaz için planladığımız bir maxi single’dı, güzel bir çalışma oldu.
    
* İlk klibi hangi şarkıya çektin?                           

- “Yıkılmadan Çıkma Karşıma” şarkısına. İlk defa senaryolu bir klibim oldu. Bir aşk hikâyesini anlattık. Adam, k adına açıklama bile yapmadan hayatından çekip gidiyor. Kadın da hüzünlü anlar yaşıyor. İşin içinde ihanet de var tabii...

* Sen hiç bir erkeğin hayatından çıkıp gittin mi böyle?

- Mutlu bir son yaşamış olsaydım, şu an evli olurdum. Evli olmadığıma göre, illaki bıraktığım olmuştur.

* Madem konu aşka geldi, soralım o zaman; hayatında biri var mı?

- Hayır, şu an kimse yok hayatımda.

FAZLA VAKTİM KALMADI İKİZ ÇOCUĞUM OLSUN

* Sevgilin yok ama ben yine de sorayım; evlilik fikrine nasıl bakıyorsun?

- Evlenmeyi istiyorum. Evliliğe hazır olduğumu düşünüyorum. Çocukları da çok seviyorum. Artık vaktinin geldiğini hissediyorum. Anneniz, babanız ve kardeşinizle nereye kadar bir hayat sürdürebilirsiniz ki? Doğru insan karşıma çıkarsa evleneceğim. Evrene bu enerjiyi gönderdim!

* Mantık evliliği yapar mısın, yoksa aşk evliliği mi tercihin?

- Kesinlikle aşk evliliği. Eşimle birbirimizi yormayacağımız, keyifli anlar yaşayacağımız, huzurlu bir ortamda çocuk yetiştirmek istiyorum.

* Kız çocuk mu istiyorsun, erkek mi?

- Biri kız, biri erkek olsun istiyorum. Hatta fazla vaktim kalmadığını düşündüğüm için çabuk olsun diye ikiz istiyorum!
[reklam]
* Başbakan’ın önerdiği gibi üç olsun bari...

- (Gülüyor) 3 de olur, 4 de...

YANIMDA BİRİNİ GÖRÜRSENİZ BİLİN Kİ CİDDİ BİR İLİŞKİ

* Evlilikten ne gibi beklentilerin var?

- Bugüne kadar evlenmememin nedeni, boşanmayla sonuçlanmasını istemediğimdendir. Ben mutlu bir anne-babanın çocuğuyum, onlar gibi mutlu mesut bir evlilik planlıyorum. Eskilere bir dönüp bakın; anneler ve babalar birbirlerine ne kadar uyumludur. Hayatlarında bazı şeyler ters gitse de sabır gösterirler. Ben artık tahammülsüz hale geldiğimizi düşünüyorum.

* Neden böyle olduk sizce?

- Artık kadın da çalışıyor, ekonomik özgürlüğü var. Dolayısıyla bir şeyler ters gidince, çiftler birbirlerine şans vermek yerine ilişkiyi kestirip atıyor. Ekonomik özgürlük tabii ki iyi ama bir bakıma da bizleri tahammülsüzleştiriyor...

* Evlenmeyi de çocuk sahibi olmayı da istiyorsun. Peki yok mu hiç talibin?

- İnan ki yok. Ama gerçekten çok istiyorum evlenip çocuk sahibi olmayı. Ailem de artık “Hadi!” demeye başladı. Onlar da torun sevmek istiyorlar. Bu saatten sonra yanımda birini görürseniz, bilin ki ciddi bir ilişkidir.

DİNLEYİCİLERİM POP SÖYLEMEMİ İSTEDİ

* “Aşkla Yaşayalım” albümüyle Türk sanat müziğinden pop müziğe geçiş yaptın. Neden?

- Dinleyicilerimden çok fazla e-mail geliyordu, benden bu tarz şarkılar dinlemek istediklerini söylüyorlardı. Bu istek üzerine böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Ama bundan sonraki albümlerimde Türk sanat müziğinde devam edeceğim.

* Genç kuşak Türk sanat müziğine biraz uzak. Ama sen söylemeye devam ediyorsun...

- Ben Türk sanat müziği ve Türk halk müziğini yeni nesillere tanıtmayı, sevdirmeyi kendime misyon edindim...
 


ADNAN ŞENSES İLE PROGRAM YAPACAĞIZ

Televizyon programı yapmak istiyorum. Hatta teklifler de var. Şimdi Adnan Şenses’le birlikte şarkılı türkülü bir program yapmayı planlıyoruz. Olursa, önümüzdeki sezon hafta bir gün yayınlanacak.


HÜRREM ROLÜNÜ REDDETTİM

* Abin Saruhan Hünel oyuncu. Sana hiç dizi ya da sinema teklifleri geliyor mu?

- Abim yıllar önce Fatih Sultan Mehmet belgeselinde oynarken Topkapı Sarayı’na onu izlemeye gitmiştim. Settekiler oyuncu olmam için çok dil döktü. Hatta rahmetli Özdemir Birsel Hürrem Sultan’ı oynamamı istedi.

 

Ama ben müzikte kariyer yapmak istediğim için teklifi kabul etmedim. Bir aileye bir oyuncu yeter diye düşündüm.

SPORCU GENİ TAŞIYORMUŞUM

* Geçirdiğin kist ameliyatının ardından kalp ritim bozukluğu nedeniyle bir süre yoğun bakımda tutulmuştun. Şimdi nasılsın?

- İyiyim. Geçirdiğim hastalıktan sonra kendime daha iyi bakmam gerektiğini fark ettim. Olası hastalık risklerimi öğrenmek için Amerika’da gen testi yaptırdım. Genetik olarak hiçbir hastalık konusunda taşıyıcı değilmişim, ancak kalp ritim bozukluğu konusunda riskli gruptaymışım.

 

Gen testine çok inanmıyordum açıkçası, ancak sonuçları incelerken “artmış risk olarak kalp ritim bozukluğu” tanısını görünce şoka girdim. Testte bile çıktı. Ayrıca teste göre sporcu geni taşıyormuşum. Şimdi doktorum Nurhayat Gül’ün önerisiyle spora ve yeni bir beslenme programına başlıyorum.

 

 

UZERLİ'DEN SONRA MUHTEŞEM YÜZYIL SETİNDE NELER YAŞANDI? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin