Karşınızda yeni Hürrem Sultan!

Muhteşem Yüzyıl’ın bu akşam yayınlanacak sezon finalinde yüzünü gösterecek olan yeni Hürrem Vahide Gördüm, “Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım” dedi.

resim yok
19 Haziran 2013 - 09:35
Magazin

Muhteşem Yüzyıl’ın bu akşam yayınlanacak sezon finalinde yüzünü gösterecek olan yeni Hürrem Vahide Gördüm, “Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım” dedi.

Kanuni’nin hayatını anlatan ‘Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin diziden olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından yeni Hürrem Vahide Gördüm oldu.

 

Bu hafta kendisi de görünüyor!


Geçen hafta sesi ile dizide yer alan Gördüm, bu akşam yayınlanacak sezon finalinde kendini gösterecek.

 

Daha da güçlenerek...

Muhteşem bir sezon finaliyle ekrana gelecek dizide, Hürrem Sultan, saraya daha da güçlenerek geri dönecek.

Hatice Sultan’ın planıyla kaçırıldığı anlaşılan Hürrem Sultan’ın nerede olduğu hakkında bir ipucu yakalayan Malkoçoğlu, izi takip ediyor.

Kaçırıldığı ve ölmediği bilinen Hürrem Sultan’ın nereden ve nasıl geleceği ise sezon finalinde cevabını bulacak.

 

Ne dedi?

Yeni dönemde Hürrem Sultan karakteriyle ekrana gelecek olan Vahide Gördüm:

“Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım. Umarım izleyici de keyifle izler” diye konuştu.

 

İlk kareler

Tecrübeli oyuncu Vahide Gördüm'ün Hürrem Sultan rolündeki ilk fotoğrafları da dizinin hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Yazımızın sonunda bu kareleri görebilirsiniz.

[reklam]
İşte sezon finalinin kısa özeti:

Süleyman Hürrem’in ardından Hatice’yi de kaybediyor. Süleyman, kollarında can veren Hatice’nin ölümüyle yıkılır. Hatice ile birlikte Hürrem’i bulma umutları da yok olur.

Süleyman kardeşiyle birlikte aşkını da kaybetmiştir. İçindeki yangını söndüremeyen Süleyman sefere çıkıyor. Mihrimah, haremin idaresini ele alıyor ve Şah Sultan’ın saraya girmesini yasaklıyor!

Taht hayallerini yitiren Mustafa, askerin sadakatiyle yeniden umutlanıyor. Mahidevran, Mehmet’i öldürmek için harekete geçiyor. Şah Sultan, Mihrimah tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Bali Bey bulduğu ipucunun izini sürüyor. Mehmet’in başarılarıyla gurur duyan Süleyman, Manisa’dan gelen acı haberle kahroluyor.

 

Uçurumun eşiğine gelen Süleyman’ı, bir mucize tekrar hayata döndürüyor!

 

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL ŞİMDİ DE UZAKDOĞU'YA AÇILIYOR! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin