Huysuz Virjin'in mirası yeğenlerine dert oldu!

Huysuz Virjin'in miras akıbeti belli oldu. O gelişme ise yeğenlerini kahretti! Huysuz Virjin'in mirası kime kaldı? Huysuz Virjin kimdir? Seyfi Dursunoğlu kimdir? Ne zaman vefat etti? Kaç yaşında vefat etti? Ne kadar mirası vardı?

Pınar Alçiçek
24 Mayıs 2023 - 14:20
Magazin

Huysuz Virjin olarak kalplerde yer edinen Seyfi Dursunoğlu, mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamıştı. Fakat iki yeğeni de vasiyetin iptali için itirazda bulunmuştu. O dava sonuçlandı! İşte Huysuz Virjin'in mirasının akıbeti...

23-05/24/300620211615127847372.jpg

17 Temmuz 2020'de 87 yaşında aramızdan ayrılan gerçek adı Seyfi Dursunoğlu olan Huysuz Virjin, 15 milyon TL'yi bulan evinin ve bankadaki tüm parasının Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bırakılmasını vasiyet etmişti. 

MAHKEME KABUL ETMEDİ!

Seyfi Dursunoğlu'nun iki yeğeni Cemal Erhan Saydam ile Evren Saydam, mirasta hak sahibi olduklarını belirterek vasiyetin iptali için itiraz davası açmıştı. Bir süredir devam eden mahkemede karar bugün çıktı ve İstanbul Anadolu 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, iki yeğenin açtığı vasiyetin iptali davasını reddetti. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği haberi o paylaşımla duyurdu:

23-05/24/640xauto.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin