resim yok
27 Eylül 2012 - 00:00

 

Asistanı Emre Ergen’i evlendiren İbrahim Tatlıses, düğünde duygu patlaması yaşadı. Hem Neşet Ertaş’ın vefatı hem de törenin atmosferinden etkilenen İbo, gözyaşlarını tutamazken, bir ara eşi Ayşegül Yıldız’la da tartıştı
* Emre Ergen’le Özlem İlkay’ın Günay Restaurant’taki düğününde nikah şahidiydi İbrahim Tatlıses.
* Asistanı Ergen’in manevi oğlu olduğunu söyleyen Tatlıses, gelinle damadın tanışma hikayesini anlattı davetlilere: “Konsere giderken Emre uçakta Özlem’i beğenmiş. Bir gün yanıma geldi ‘Abi ben evleneceğim kızı buldum’ dedi. Özlem’i yanıma getirdiğinde baktım benim kızımın adı gibi bir melek.” Türkücü, bu sözlerinin ardından aniden ağlamaya başladı. 
* İkinci gözyaşı dalgasıysa nikahın ardından geldi. Neşet Ertaş’ın vefatına çok üzüldüğünü söyleyen Tatlıses, “Bir devir kapandı. Ne sazında bir saz, ne sözünde bir söz ne de sesinde bir ses bir daha gelir. Bir Neşet Ertaş, Mahsuni Şerif kolay yetişmez. Kıymetini bilmedik. Büyük ustalarımız var, onlara sahip çıkalım ki yüreğimiz yanmasın” dedikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.
* Gergin olan İbo, nikah sonrası eşi Ayşegül Yıldız’a da bilinmeyen bir nedenle bağırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin