İbrahim Çelikkol 'Reaksiyon'dan aslında neden ayrıldı?

İbrahim Çelikkol hakkında şok iddia!

resim yok
26 Kasım 2014 - 10:46
Magazin

İbrahim Çelikkol hakkında şok iddia!

İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı 'Reaksiyon' dizisinden ayrılmasıyla ilgili kulislerde 5 farklı iddia konuşuluyor.


Sete alkollü gelince öldü!

Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel'in bugünkü yazısı...

 

SALI GECELERİNE YENİ BİR SOLUK GETİRDİ AMA...

''Star TV'de yayınlanan 'Reaksiyon' sezonun en iddialı dizilerinden biri. Yapım, Hollywood kokan aksiyon sahneleri ile Salı gecelerimize yeni bir soluk getirdi.

Ancak dizide karakterler arasındaki karmaşık ilişkileri takip etmek için epey bir emek harcamak gerekiyor. Kimin iyi kimin kötü karakter olduğu belli değil. Yapımcı da bunu görmüş olmalı ki ilerleyen bölümlerde iyiler ile kötüleri bir araya topladı. Fazla karakterleri de tek tek elemeye başladı.

 

BAŞROLLER BİR BİR ELENİYOR!

Fakat son bölümde bu eleme işinin dozu epey artarak dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'a kadar geldi. Çelikkol'un canlandırdığı Oğuz karakteri hastanenin yoğun bakımında Deli İbrahim'in silahından çıkan tek kurşunla öldü.

Oğuz'un bu erken vedası herkesi şaşırtırken otopsi raporunu açıklamak bana kaldı. İbrahim Çelikkol'un 10'uncu bölümde diziden ayrılmasının ardından birçok iddia gündeme geldi. Kimi yapımcı bütçeyi daraltmak istedi derken kimileri ise Çelikkol'un geçimsizliği yüzünden kadrodan çıkartıldığını konuştu.[reklam]

KULİSLERDE NELER KONUŞULUYOR?

Reaksiyon'un 'bu reaksiyoner' kararının arkasında ne olduğunu öğrenmek için dizinin kulisine kulak kabarttım.

Neler duydum neler?

- İddia 1- İbrahim Çelikkol yapımcıyla sözleşmeye imza atmadan önce 'gece-gündüz çalışırım, saat kısıtlamam yok' dedi. Daha setin ilk haftasında 'Her gün 20 saat mi çalışacağım, böyle olmaz' diyerek şikayet etmeye başladı.

- İddia 2- Çalışma arkadaşlarıyla iletişimini doğru kuramadı, art arda tartışmalar yaşadı.

- İddia 3- Rejiyle kavga etti, sinirlenerek seti terk etti.

- İddia 4- Oyunculuğuyla ilgili müdahaleye izin vermeyerek yönetmen Onur Tan'la zıtlaştı.

- İddia 5- Üç hafta önce Erdal Beşikçioğlu'nun da olduğu sete alkollü geldi.''

 

 

'REAKSİYON' BU HAFTAKİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin