İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir yeni bir diziyle geliyor!

Ekranların sevilen ikilisi yeni projeyle aynı kadroda!

Merve Mutlu
10 Ekim 2019 - 17:29
Magazin

En son rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile partner olan ve romantik komedi alanındaki başarısını ilan eden Demet Özdemir, çok geçmeden yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönüyor.

19-10/10/evim-dizisi-yeni.png

Yakışıklı ve başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un da dizinin başrol erkek oyuncusu olduğu dizinin hazırlıkları başladı. Senaryosunu başarılı senarist Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği dizi izleyenleri mest edecek.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan Evim dizisi geliyor!

Yakın bir zamanda fenomen haline gelen Erkenci Kuş adlı dizisi final yapan Demet Özdemir ile en son Muhteşem İkili dizisinde Kerem Bursin ile başrolü paylaşan İbrahim Çelikkol'un, bir süredir konuşulan Evim adlı dizi projesi kesinlik kazandı. 

19-10/10/demet-ozdemir.png

Demet Özdemir'in "Hayırlı olsun hepimize o zaman" sözleri ile fotoğraf paylaşarak duyurduğu bu haber sevilen oyuncunun takipçilerini heyecanlandırdı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin