Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu'nun mini dizisi Aynen Aynen BluTV'de!

İki başarılı oyuncunun YouTube dizisi platform değiştiriyor.

Merve Mutlu
10 Ekim 2019 - 17:17
Magazin

Nil karakteri ile Nilperi Şahinkaya'nın, Emir karakteri ile de Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı 2 kişilik bir YouTube mini dizisi olan Aynen Aynen'in adresi değişti.

19-10/10/aynen-aynen.jpg

Şimdilerde, final yapmaya hazırlanan Kuzgun dizisinin kadrosuna dahil olan ve Güneş karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya ile yeni başlayacak olan Sefirin Kızı adlı dizide kamera karşısına çıkmaya hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu, bir süre önce yeni bir diziye başlamıştı. 

Aynen Aynen artık BluTV'de!

19-10/10/aynen-aynen-1.png

Şu ana kadar birbirinden eğlenceli 7 bölümü Youtube'da Aynen Aynen adlı kanal üzerinden izleyici ile buluşturulan mini dizinin adresi değişti. Sosyal medyada başarılı bir çıkış yakalayan bağımsız dizi, artık BluTV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin