İbrahim Tatlıses, torununa dava açtı!

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlı'ya dava açtı. Detayları ise şok etti! Peki İbrahim Tatlıses torununa neden dava açtı? İbrahim Tatlıses kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kaç çocuğu var? Kaç torunu var? Mert Tatlı kimdir?

Pınar Alçiçek
26 Mayıs 2023 - 10:51
Magazin

71 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlı'dan olan torunu Mert Tatlı'ya "Evimi işgal etti!" davası açtı! İşte şok ayrıntılar içeren o haberin detayları...

23-05/26/5c8d09df45d2a079940b688c.jpg

İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a tahsis ettiği Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası ve haberi dışında beş yıldır haksız bir şekilde işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı’ya dava açtı.

23-05/26/maslak_oyak_sitesi.jpg

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada İbrahim Tatlıses’in avukatı Yağız Karadenizli, “Müvekkil, sağlığına kavuşmasının ardından İzmir’e yerleşmiştir. Bu süreçte de bu taşınmazın torunu Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğinden habersizdir. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde oturmasını arzu etmiştir. Ancak evin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğini öğrenmiştir” ifadelerini kullandı.

Davanın görülen ilk duruşmasında ise mahkeme, haksız işgal bedelinin hesaplanması için daireyi inceleme kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin