İçerde 20. bölümde Sarp kaçtı Mert kovaladı

Reyting rekortmeni dizi İçerde yayınlanan son 20. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 20:52
Yeni Bölüm

Reyting rekortmeni dizi İçerde yayınlanan son 20. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi.

Mert, hurdalıkta vurulan Gökhan’ın yanında Sarp’ı görünce öfkesi gerçekleri görmesine engel olur ve Sarp’ı Gökhan’ı vurmaktan tutuklamaya kalktı.

Oğlu Gökhan'ın hayatını kurtarmasını Sarp'tan isteyen Yusuf Müdür, ağır yaralı olan Gökhan'ı Sarp'ın vurduğunu öğrenen Yusuf Müdür adeta şoke oldu. Gökhan'ın gizli bir görevde olan polis olduğunun ortaya çıkmasıyla Sarp iyice köşeye sıkıştı.

Gökhan'ı vuran'ın Yaşar olduğunu bilen Sarpi kaçmak zorunda kaldı. Yaşar'ın peşine düşen Sarp, Yaşar'ı tam enselemek üzereyken Çoşkun'dan gelen telefon her şeyi değiştirdi. Bagajda sakladığı paraları alan Sarp suçsuzluğunu ispatladığına inandığı için Yusuf Müdür ile görüşme talep etti. Mert ise Sarp ile Yusuf Müdür'ü görür.

Celal Baba’nın en güvendiği adamlardan biri olan Davut’un yayınlanan fragmanda vurulmuş halde yerde yattığı sahne güne damgasını vurmuştu. İçerde'nin 20. bölümünde ise Davut'un vurulmuş gibi yaptığı numarası kesinlikle sanatsal bir kurgu içeriyordu.

Pazartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi İçerde yayınlanan son bölümünün ardın gözler 21. bölümüne çevrildi. Mert, Sarp'ın kim oalduğunu çözecek mi? İçerde dizisinin yeni bölümü hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin