İçerde 22. bölüm fragmanında Celal'in büyük oyunu!

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı İçerde dizisinin 22. bölüm fragmanları yayınlandı.Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 18:55
Yeni Bölüm

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı İçerde dizisinin 22. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak içerde 22. bölümde nefesler tutulacak!

17-02/20/0.jpg

Mert Kebapçı Celal ile yüzyüze geliyor ve ailesini bulmanın tek bir yolu olduğunu söyleyerek silahını doğrultuyor. Peki Mert, Celal Babasını öldürecek mi? Yoksa İçerde dizisinde alışkanlık haline gelen başka bir ters köşe mi?

Celal Baba hem Mert'ten hem de Sarp'tan şüphe duymaya başlamıştır. Bu yüzden acımasız Celal Baba iki adamını da akıl almaz testlerden geçirecektir. Celal Baba'nın hedefinde ayrıca cezaevine giren Yaşar da vardır. Yaşar'dan kurtulmaya kararlı Celal Baba başarılı olabilecek mi? 

Tuba Ünsal da İçerde!

İçerde dizisi oyuncu kadrosuna bu akşam yayınlanacak 22. bölümüyle katılacak Tuba Ünsal Handan karakterine hayat verecek. İçerde'nin 22. bölüm fragmanında yer altı dünyasında sözü geçen genç ve güzel kumarhane işletmecisi Handan'ın Sarp'la yolları kesişecek.

Ekranların fenomen dizisi İçerde bu akşam heyecan dolu 22. bölümüyle ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin