İçerde 6. Bölümde Sürpriz Gelişme!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde bu akşam 20.00'da izleyiciyle buluşuyor. İçerde 6. bölümde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Detaylar haberimizde!

Pazartesi akşamlarına damga vuran televizyon dizisi İçerde bu akşam 20.00'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayın hayatına kısa bir süre önce başlasa da izleyicinin kalbini fethetmeyi başaran İçerde, 6. bölümüyle bu akşam Show TV'de ekrana geliyor. İçerde 6. bölümde birçok sürpriz gelişme yaşanıyor. Yayınlanan İçerde 6. bölüm fragmanlarında köstebek ortaya çıkıyor. İçerde 6. bölümde neler yaşanacak? Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle ilgili önemli noktaları sizler için derledik.

16-10/24/icerde-6-bolum.jpg

İçerde 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Milyonların takip ettiği Show TV'nin sevilen dizisi İçerde bu akşam 6. bölümüyle 20.00'da ekrana geliyor. Gerilim dolu bir bölümün ardından bu akşam yayınlanacak yeni bölümde de sürprizlerle dolu bir gece bizleri bekliyor. İçerde 6. bölümde Mert büyük bir sınavla karşı karşıya. Organize şubede bir köstebek olduğundan şüphelenen Yusuf Müdür akılcı bir planla ekibini sınıyor. Çocuk yaşta ailesinden koparılan ve sokaklarda zorla dilendirilen Mert kendisini kaçıran Coşkunu bulmak için harekete geçiyor. Yeşim, Celal'in lojistik firmasını Melek'in üzerine devredecek olmasından rahatsız olarak Sarp ve Melek'in yakınlaşmasını Celal'e karşı kullanıyor. İçerde dizisinde heyecan tufanı 20.00'da 6. bölümle kaldığı yerden devam ediyor.

 

 

Reyting Rakamlarında Zirvede

Önümüzdeki haftalarda final yapacağı ile ilgili haberler medyada yer alsa da Show TV'nin sevilen dizisi İçerde pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran dizi reyting rakamlarında her pazartesi zirveye oynuyor. İçerde, sosyal medyada da adından bir hayli söz ettiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin