İçerde dizi oyuncusu Selim Erdoğan uyuşturucudan gözaltına alındı

En son içerde dizisinde oynayan sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan jandarma tarafından gözaltına alındı.

Editör
26 Nisan 2017 - 10:21
Gündem

Sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yer alan kiralık villasında 840 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde düzeneği ele geçirilerek jandarma tarafından gözaltına alındı.

Ünlü oyuncu en son İçerde dizisinde konuk oyuncu olarak Ömer karakterini canlandırmıştı.

17-04/26/icerde-selim-erdogan.jpg

MARMARİS ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde yapıldığı/imal edildiği ihbarı üzerine harekete geçti.

VİLLADA UYUŞTURUCU MADDEYLE YAKALANDI

Villaya baskın yapan jandarma sonuçlandırdığı aramada uyuşturucu madde yapmak için gerekli düzenek, cam kavanoz içine paketlenmiş halde 840 gram esrar uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Operasyon sırasında villada bulunan ünlü oyuncu Selim Erdoğan da şüpheli olarak gözaltına alındı.

İFTİRA ATILMIŞTIR

Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Muğla Araştırma Hastanesi'ne götrülen oyuncu daha sonra sorgulanmak üzere Marmaris Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen Selim Erdoğan'ın komşusu Mehmet Çalış: "Selim Erdoğan çok iyi biridir ve herkes burada sever. Üzerine bir iftira atılmıştır. Böyle bir şey olacağına kesinlikle inanmıyorum. Kendisi yeni geldi ve olmadığında bahçesini ben düzenlerim. Öyle uyuşturucu madde ekmek ticaret yapma gibi iddialar yalandır" dedi.

Olayla ilgili araştırma sürüyor..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin