İçerde dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki ne zaman final yapacak?

Editör
30 Mayıs 2017 - 16:14
Gündem

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği Pazartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen fenomen dizi İçerde dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

İçerde dizisinin büyük final yapacağı 39. bölüm tarihi 19 Haziran Pazartesi günü olarak açıklandı.

17-05/30/erde-final-tarihi-19-haziran.jpg

36. Bölümde neler oldu?

İlk bölümden beri birbirine düşmanca bakan Mert ve Sarp'ın kardeş olduklarını söyleyen kişi Coşkun oldu. Coşkun'un öldüğünü zanneden ve Mert ve Sarp'ın oyunuyla buna inanan Celal ise Sarp'ın peşine düştü. Kardeş olduklarını öğrendiklerini bilmeyen Celal'e karşı ise iki kardeş birleşerek birlikte savaşmaya karar verdi. Sarp'ın polis olduğunu kanıtlama çabası da ayrıca Sema üzerinden gösterildi. Sarp'ın kaçışına yardım eden Kudret ise konuya yeniden dahil oldu.

17-05/30/erde-36-bolum-celal-kudret-olum-sahnesi.jpg

Yıllardır biriktirdiği hesabı kapatmak için Celal'in mahallesinde Celal'e meydan okuyan Kudret, Celal'le yüzleşmek için Mert'i kaçırarak Sarp ile Mert'in Celal'e karşı olan planlarını bozdu. Kudret ve Celal'in karşı karşıya geldiği bölümün final sahnesinde Kudret vuruldu ve Celal'in gözlerine bakarak nefesinin kesilmesi izleyiciyi ekranlara kilitledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin