İçerde dizisi final kararı aldı!

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde, final kararı aldı.

Berfu Özlen
25 Nisan 2017 - 15:26
İptal - Onay

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı dizi İçerde, süpriz bir karar ile final yapılacağı açıklandı. 

Kısa süre önce yayın hayatına başlayan dizi, her ne kadar sosyal medyada fenomen olsa da yeterli reyting oranını yakalayamadığı için kanal tarafından final yapılması kararı alındı.

Haziranda son bölüm yayınlanacak

Sürekli reyting düşüşü yaşayan dizi, uzun yıllar yayınlanacak şekilde planlanırken, ani bir final kararı ile sarsıldı. Dizinin konuyu toparlamak adına sezon sonunda dek yayınlandıktan sonra iptal edileceği yapım ekibi tarafından bildirildi. Final bölümünün tarihi ise Haziran 2017 olarak açıklandı. Dizi 39. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Sarp ve Umut kardeşlerin birbirlerinden habersiz ve tamamen farklı hayatlarını ele alan İçeride, 2. sezonu göremeyecek. Dizilerin yayın günü ve dizi sürelerinin uzunluğunun bu tip kararlarda etkili olduğu konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin