İçerde'de yeni hikaye Nermin Duman kimdir?

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan İçerde dizisinde yeni bir hikaye ortaya çıkıyor. Celal,Nermin ve Kudret üçgeni!

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 00:46
Gündem

Her bölüma ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan  İçerde dizisinde Celal Baba Mert ve Sarp'ın iç içe gemiş hikayesine konuk oluyorduk. İçerde dizisine geçtiğimiz bölümlerinde Uğur Yücel’in canlandırdığı Kudret Sönmez Tek'in girmesiyle beraber hikaye bambaşka bir hal almaya başlamıştı.  

İLGİLİ İÇERİK

İçerde dizisinin 25. bölümünde  Kudret karakteriyle adeta tansiyon yükseldi. Celal’in eski dostu olan Kudret, Celal Duman'ın büyük düşmanı olarak karşımıza çıktı. Bu zamana kadar Celal'in gençliği hakkında az bilgi verilen dizide Celal’in bir kız kardeşi olduğunu ve adının Nermin olduğunu öğreniyoruz. 

Nermin Duman Kimdir?

Geçmişte Celal, en yakın arkadaşının kız kardeşine aşık olmasını bir türlü kabul edemiyor. Nermin'i seven Kudret, Celal engeline takılıyor. Sevdiği insanla ağabeyi arasında kalan Nermin Duman ise intihar ediyor. Kudret’in kollarında ölen Nermin’in ölümü, iki iyi dostun 30 yıl boyunca birbirlerini suçlamasına sebep oluyor. Kudret ise Nermin’in ölümünden sonra intihar etmesine rağmen kurtarılıyor ve yıllar sonra Kudret'in ilk ve tek aşkı olan Nermin Duman'ın ölümünün intikamını almaya geliyor.

17-03/15/n1.jpg

Handan’ın patronu olarak diziye dahil olan Kudret'in fotoğraflarında gördüğümüz Nermin Duman karakterini Pelin Orhuner canlandırıyor. sunuculuk da yapan oyuncu daha önce Alın Yazım dizisinde başarıyla rol almıştı.

17-03/15/0.jpg

Ayrıca yine siyah beyaz fotoğraflarda Kudret’in gençliğini Barış Akkoyun canlandırıyor.  daha önce Poyraz Karayel, Kara Sevda gibi dizilerde yer alan oyuncu Barış Akkoyun, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde rol alıyor.

İçerde dizisi heyecan dolu 26. bölümüyle 20 Mart Pazartesi akşamı ekranlarda yerini alacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin