İçerde'den nefes kesici final!

Show TV'nin fenomen dizisi İçerde, dün akşam yayınlanan bölümü ile final yaptı.

Berfu Özlen
20 Haziran 2017 - 10:57
Gündem

Ekranların efsane dizisi İçerde, bir sezon yayınlandıktan sonra, dün akşam yayınlanan son bölümü ile final yaptı.

Düzenlenen gala sayesinde, dizinin hayranları ile beraber oyuncuların da izlediği finalde nefesler kesildi. Dizi mutlu sonla biterken, kardeşler son hesaplaşmalarını yaptı.

Finalde neler oldu?

39. bölümü ile ekrana gelen dizide, heyecan ve aksiyon doruktaydı. Celal, polislerden kaçarak, Sarp ve Mert kardeşlerden intikam almak için tüm gücünü sergiledi. Her ne kadar Sarp, Celal'i tutuklasa da, bu o kadar da kolay bir iş olmadı. Öte yandan Füsun, oğullarına kavuşmanın keyfini yaşadı. Umut ise, çifte mutluluk adına Eylem'e evlenme teklifi etmek için kolları sıvadı. Tabi bu mutluluğa limon sıkacak olan Celal oldu. Umut'u rehin tutan Celal'in hesabını Sarp sormak zorunda kaldı.

17-06/20/-szg77vbsz0qfznuv_5akjq.jpg

Mutlu son ve adaletin tecellisi

Mert ve Sarp tarafından vurularak yaralanan Celal, cezaevine yollandı. Bunlara ek olarak, Davut, Sarp ile olan son karşılaşmasının ardından hayatını kaybetti. Ayrıca Minik karakteri de polisle girdiği çatışmadan, canlı ayrılamadı.

Final galasında neler oldu?

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi sarayında düzenlenen gala gecesinde, oyuncular ve hayranları diziyi hep beraber izledi. Ebru Akel'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, dizinin kadın oyuncuları adeta bir şıklık yarışına girdi. Gala biletlerinden elde edilen gelir, daha önce de İçerde ekibinin hayırsever girişimlerinde olduğu gibi Mika-Der'e bağışlanacak.

17-06/20/5948c4042269a231c04001e8.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin