İçerde'nin kostümleri sosyal sorumluluk çerçevesinde satışa çıkıyor

Daha önce de birden fazla sosyal sorumluluk projesine imza atan hayırsever İçerde ekibi, geleneğini bozmadı.

Berfu Özlen
12 Haziran 2017 - 12:53
Gündem

Minik Kalplerle Elele derneği yararına bir süredir sosyal sorumluluk projeleri yürüten İçerde ekibi, geleneğini bozmayarak yeni bir hayır kampanyasına imza atıyor.

Çocukların yararına satışa çıkıyor

"Minik Kalpler İçerde" ismi verilen projenin 3. ayağında ekip, dizide kullanılan kıyafetleri satışa sunuyor. Spor rehabilitasyon merkezi yapımı için kullanılacak olan para, dizinin oyuncularının kıyafetlerinin satışından elde edilecek. Dolap.com isimli bir websitesi üzerinden satışa çıkacak kostümler arasında, Aras İynemli'nin canlandırdığı Mert karakterinin ünlü şapkası, Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Sarp karakterinin deri ceketi ve Bensu Soral'ın hayat verdiği Melek karakterinin takıları var. 12 Haziran'da satışa çıkacak olan kostümlerin kısa süre içerisinde tükenmesi bekleniyor. Proje tanıtımı ise, "Hepsi "Minik Kalpler" için bir umut olmak üzere satışa sunulacak. Satılan ürünlerden toplanacak tüm gelir çocuklarımızın geleceği için bağışa dönüşecek… Çünkü biliyoruz ki güçlü kendi ayakları üzerinde duran çocuklarımız, yarınlarımıza ışık olacak." şeklinde yapıldı.

17-06/12/icerde-oyuncularinin-unutulmaz-kiyafetleri-dolap-9714302_6767_o.jpg

Bu ilk değil

Daha önce Ağrı Kız Futbol takımı ile futbol maçına çıkan ekip, dizinin Final bölümünü hayranlarıyla izlemek adına biletleri satışa çıkarmıştı. Tüm bu etkinliklerden elde edilen gelir ise, Mika-Der'e bağışlandı. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve topluma örnek olacak hayırsever davranışları ile büyük övgü toplayan ekip diğer yapımlara da örnek oluyor.

Nasıl destek olabilirsiniz?

Mika-Der, Tekirdağ'da kurulacak olan spor rehabilitasyon merkezi ve desteğe ihtiyacı olan çocuklar için İçerde ile işbirliği yaptı. Mika-Der'in İçerde ile ortaklaşa imza attığı projeye destek olmak için, 5245'e SMS atabilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin