İdo Tatlıses dizi çekmeye hazırlanıyor

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses dizi çekmeye hazırlanıyor. Daha önce çıkardığı albüm ile büyük bir başarı elde eden İdo, babası gibi oyunculuğa da adım atacak.

Berfu Gürle
26 Aralık 2017 - 15:00
Magazin

Sosyal medyada İdo dansı ile belirli bir kitleye ulaşan İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın çocukları olan İdo yeni bir proje ile sevenlerine merhaba diyecek. Daha önce yapmış olduğu albüm ile başarıya ulaşan İdo sesinin güzelliğinden sonra oyunculuk performansını sergileyecek. 

17-12/26/do-tatlises-dizi-cekmeye-hazirlaniyor-1514289882.jpg

İbrahim Tatlıses'in yolunda...

Babası İbrahim Tatlıses gibi hem sanatçı hem de oyuncu olarak sevenlerinin karşısına çıkacak İdo oldukça heyecanlı. Samimi ve sıcak kanlı tavırlarıyla Türk toplumu tarafından oldukça sevilen İdo, dizi anlaşması imzaladı. 

Özellikle genç kitle tarafından sıkıca takip edilen İdo'ya pek çok dizi teklifi gelmesine rağmen sürpriz bir karar aldı. Son olarak almış olduğu teklifi kabul eden İdo, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un Hadi Be Oğlum filminde yer alan senaryo yazarı Fırat Parlak ve yapımcı Koray Şahin'e ait şirketle anlaşmaya vardı. 

17-12/26/do-tatlises-dizi-cekmeye-hazirlaniyor.jpg

Zayıflamış hali ile dikkatleri üzerine çeken İdo, 2018 yaz aylarında ekranlara gelmesi beklenen gençlik dizisi ile seyirci karşısına çıkacak. Hayran kitlesini mutlu eden bu haber ile gözler gelecek yeni detaylara çevrildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin