HBO'nun iddialı dizisi Here And Now'ın başlangıç tarihi belli oldu

Tim Robbins ve Holly Hunter ikilisini buluşturan Alan Ball'ın yeni dizisi Here and Now'ın prömiyeri yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
26 Aralık 2017 - 15:31
Gündem

True Blood ve Six Feet Under gibi farklı işlerle gönlümüzü çalan Oscar ve Emmy ödüllü yazar-yapımcı Alan Ball'ın HBO için geliştirdiği yeni dizi projesi "Here and Now"un ne zaman başlayacağı belli oldu!

HERE AND NOW 11 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Tim Robbins ve Holly Hunter ikilisini başrollere taşıyan Here and Now, 11 Şubat 2018 tarihinde ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin tüm bölümleri Pazar akşamları ekranlarda olacak.

"HERE AND NOW" KONUSU

Alan Ball'un senaryosunu kaleme aldığı Here and Now'ın hikayesi; üçü Vietnam (Raymond Lee), Liberya (Jerrika Hinton) ve Kolombiya'dan (Daniel Zovatto) evlatlık olarak edinilen, biri ise kendi biyolojik çocukları (Sosie Bacon) olmak üzere toplam dört çocuğa sahip orta yaşlı bir çifti (felsefe profesörü Greg Bishop; Robbins ve avukat eşi Audrey; Hunter) ve çok ırklı çağdaş ailesini merkezine alıyor.

17-12/26/here-and-now-dizisi.jpg

Görünüşte mükemmel ve ilerici gözüken bu aile perde arkasında derin çatlaklar barındırmaktadır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Tim Robbins ve Holly Hunter dışında Jerrika Hinton, Daniel Zovatto, Raymond Lee, Sosie Bacon, Andy Bean, Joe Williamson, Peter Macdissi oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Ball ile birlikte Peter Macdissi ve David Knoller projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

"Here and Now" Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin