Step Up: High Water dizisi bolca dans, müzik ve heyecan vadediyor!

YouTube Red'in orijinal dizisi Step Up: High Water 31 Ocak'ta izleyicilerle buluşuyor.

Volkan Küçükel
26 Aralık 2017 - 16:58
Gündem

YouTube'un abonelik esasına dayalı hizmeti YouTube Red platformunda izleyicilerle buluşacak yeni dizi "Step Up: High Water"dan yeni fragman ve posterler paylaşıldı.

STEP UP: HIGH WATER İÇİN GERİ SAYIM

YouTube ve Lionsgate dizi için 2:30 dakika süreli uzun bir fragman paylaşırken ayrıca dizinin başlangıç tarihini de resmileştirdi. Buna göre ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin tüm bölümleri senenin son günü 31 Ocak 2017'de izleyicilere sunulacak.

Dünya çapında 650 milyon dolarlık bir gişe hasılatına ulaşan Step Up film serisini temel alan Step Up: High Water'ın başrollerinde Ne-Yo (The Wiz Live!, World of Dance) ve Naya Rivera (Glee) ikilisi bulunuyor.

17-12/26/step-up-high-water-dizisi.jpg

"STEP UP: HIGH WATER" KONUSU

Heyecan verici, seksi ve müzik dolu bir yapım olarak nitelendirilen dizinin hikayesi; Atlanta'daki modern sahne sanatları okulundaki iddialı genç dansçılar üzerinden şekilleniyor. Hikaye okuldaki çeşitli ve karmaşık ilişkilerde yaşanan sorunlara değinirken, fragmanda görüleceği üzere ciddi ve göze hoş gelen dans figürlerini de izleyicilere sunacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Holly Sorensen'ın (Recovery Road, Make It Or Break It) senaryosunu kaleme alıp showrunner'lığını üstlendiği Step Up: High Water'ın oyuncu kadrosunda Atlanta'nın ünlü sahne sanatları okulu High Water Performing Arts School'un efsanevi kurucusu Sage Odom rolüyle Ne-Yo ve okul yöneticisi eski dansçı Collette rolüyle Naya Rivera dışında Faizon Love (Couples Retreat, Elf), Lauryn McClain, Petrice Jones, Marcus Mitchell, Jade Chynoweth (The Last Ship, 300: Rise of an Empire), Carlito Olivero (Bad Samaritan, Blood Heist), Terrence Green (Being Mary Jane, America's Best Dance Crew), R. Marcos Taylor (Baby Driver, Straight Outta Compton), Eric Graise ve Kendra Oyesanya gibi isimler yer alıyor.

Step Up serisinin 2006 senesindeki ilk filminin başrollerini paylaşan Channing Tatum ve Jenna Dewan Tatum ikilisinin yürütücü yapımcı olarak görev yaptıkları dizinin künyesinde film serisinin yapımcılarından Adam Shankman, Jennifer Gibgot ve Meredith Milton da yer alıyor.

17-12/26/step-up-dizisi.png

2006 senesinde vizyona giren Step Up'ı dört devam filmi takip etmişti: Step Up 2: The Streets, Step Up: 3D, Step Up: Revolution ve Step Up: All In. Step Up: High Water ile birlikte seriye bir de dizi eklenmiş olacak.

"Step Up: High Water" Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin