Imposters 2. sezona Griffin Dunne ve Jaime Ray Newman takviyesi!

Bravo'nun popüler dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni yüzler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
26 Aralık 2017 - 22:34
Gündem

Bravo'nun sevilen dizisi "Imposters"ın 2. sezonu yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Griffin Dunne (I Love Dick) ve Jaime Ray Newman (The Punisher) ikilisi Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonuna tekrar eden rollerle dahil oldular.

"IMPOSTERS" KONUSU

Sürekli kişilik ve kimlik değiştiren, tehlikeli olduğu kadar güzel bir düzenbaz kadın Maddie (Inbar Lavi) ile kendisinin peşine düşen son üç kurbanı Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) ve Jules (Marianne Rendón) arasındaki hikayeyi ekranlara yansıtan dizide hem maddi hem de duygusal yönden darbe yiyen üçlü gerçek olduklarına inandıkları her şeyi sorgulamayı bırakarak Maddie'nin peşine düşerler.

17-12/26/imposters-dizisi.jpg

Üçlünün tanışacağı Herman karakterine hayat verecek 62 yaşındaki Griffin Dunne son dönemde Ekim ayında New York Film Festivali'nde gösterimini yapan, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Netflix belgeseli Joan Didion: The Center Will Not Hold ile dikkat çekti.

17-12/26/griffin-dunne.jpg

Yakın geçmişte Amazon dizisi I Love Dick'te (Sylvere) rol alan aktör Sex&Drugs&Rock&Roll, Manhattan ve House of Lies gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı. Oyuncu yaz döneminde izleyicilerle buluşan Netflix filmi War Machine'de de karşımıza çıktı.

17-12/26/jamie-ray-newman.jpg

Linda karakteriyle hikayeye girecek 39 yaşındaki aktris Jaime Ray Newman'ı ise Netflix'in ikinci sezon onayı alan dizisi The Punisher'daki Sarah Lieberman karakteriyle hatırlayabiliriz. Oyuncu geçmiş dönemde ABC'nin Wicked City ve TNT'nin Major Crimes dizilerinde de rol aldı.

IMPOSTERS 2. SEZONUN DİĞER YENİ YÜZLERİ

Rachel Skarsten (Lost Girl), Anne-Marie Johnson (Girlfriends), Sam Gilroy (Billions), Abby Miller (The Sinner) ve Bruce Davison (The Fosters) daha önceden yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

"Imposters" 2. sezona ilk bakış:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin