The Karate Kid efsanesi Cobra Kai dizisi ile ekranlara dönüyor!

YouTube Red'in 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşturacağı Cobra Kai'nin oyuncu kadrosu büyüyor.

Volkan Küçükel
27 Aralık 2017 - 00:26
Gündem

YouTube Red'in iddialı dizilerinden "Cobra Kai"nin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Yarımşar saat süreli 10 bölümden oluşacak ilk sezonuyla 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak dizinin oyuncu kadrosuna Courtney Henggeler'in (Mom, Fixed) ardından son olarak Vanessa Rubio katıldı.

Efsane The Karate Kid film serinin son halkası olma özelliğini taşıyan Cobra Kai'de 1984 yapımı The Karate Kid'in ilk filminde rol alan Ralph Macchio ve William Zabka'yı yeniden bir arada göreceğiz.

17-12/27/the-karate-kid-yildizlari.jpg

"COBRA KAI" KONUSU

Dizinin hikayesi 1984 yılındaki All-Valley Karate Tournament'ta yaşanan olayların 30 yıl sonrasına bizleri götürecek. Johnny Lawrence'in (Zabka) kötü şöhretli Cobra Kai karate dojo'sunu yeniden açmasının ardından Lawrence ile Daniel LaRusso (Macchio) arasındaki rekabet yeniden canlanacaktır.

Başarılı bir kariyere sahip olan Daniel LaRusso ise akıl hocası Mr. Miyagi'nin yokluğunda hayatındaki dengeleri korumak için uğraş vermektedir.

17-12/27/the-karate-kid.jpg

Oyuncu kadrosuna katılan Vanessa Rubio dizide Miguel'in (Xolo Maridueña) çok çalışkan, azimli annesi Carmen karakterine hayat verecek. Carmen, oğlunu korumak pahasına her şeyi yapabilecek kapasitedir.

Johnny'nin, oğluna nasıl dövüşüleceği konusunda gizli bir eğitim vermesini öğrenmesi kendisini fazla germeyecektir. Johnny'nin oğluna karşı gerçekten yakın davranması kendisini yumuşatacaktır.

How to Be Single filminde rol alan Vanessa Rubio dizi kariyerinde Master of None, Golden Boy ve Deception gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak rol almıştı.

17-12/27/karate-kid-1514327028.jpg

DİZİNİN KAMERA ARKASINDAKİ EKİBİ

Josh Heald'ın (Hot Tub Time Machine) senaryosunu kaleme aldığı dizide Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg (Harold & Kumar, American Reunion) ikilisi ilk sezon bölümlerinin çoğunda yönetmen koltuğunda oturacaklar.

Sony Pictures Television Studios ve Overbrook Entertainmentorta yapımcılığında hazırlanan Cobra Kai'nin yürütücü yapımcı kadrosunda James Lassiter (This Means War) ve Caleeb Pinkett (Hawthorne) ikilisi de yer alıyor.

"The Karate Kid (1984)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin