2017 yeni sezonda final yapan diziler

2017 yeni sezonda final yapan diziler seyirciyi şaşırttı. Büyük umutlarla ve iddialarla isimlerinden sıkça bahsettiren dizilerin reyting kurbanı olarak final yapması izleyiciyi şaşırttı.

Berfu Gürle
27 Aralık 2017 - 14:39
Gündem

Yeni sezonla birlikte dizi sektöründe hummalı bir telaş kendini göstermeye başladı. 2017'nin Eylül ayı ile birlikte yeni sezonun başlaması, dizi severleride ekran başına kilitledi. Yaz dizilerinin birer birer final yapmasının ardından yoluna devam eden yaz dizisi Dolunay'da bu hafta final yapacak. Peki 2017 yeni sezonda final yapan diziler hangileri? Sizler için yeni bir yıla başlarken final yapmış dizileri sıraladık. İşte erken final yapan dizi listesi sizlerle...

2017 yeni sezonda final yapan diziler 

Deli Gönül

17-12/27/deli-gonul.jpg

FOX'ta Pazartesi günleri ekranlara gelen dizinin final kararı sevenlerini üzdü. Dizi 10. Bölümü ile ekranlara veda etti.

Rüya

17-12/27/ruya-dizisi.jpg

Show Tv'de ekrana gelen dizi başlarda iyi reyting alırken daha sonra düşüşe geçti. Sezonun iddialı projesinden biri olan Rüya, 10. Bölümde ekranlara veda etti.

Tutsak

17-12/27/tutsak-1514365081.jpg

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Tutsak, hiç beklenmedik bir anda final kararı alarak herkesi şaşırttı. Tutsak, 1441 Prodüksiyon imzalı, yönetmenliğini Serhan Şahin yaptığı, başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin paylaştıkları bir projeydi. Dizi 9. Bölümü ile ekranlara veda etti.

Türk Malı

17-12/27/turk-mali.jpg

Star Tv'de ekrana gelen başrollerde Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil gibi isimlerin yer aldığı daha sonra Mehmet Ali Erbil'in diziden çıkarılma skandallarıyla beraber birçok kez gündeme gelen dizi 8. Bölümü ile ekranlara veda etti.

Komşular

17-12/27/komsular.JPG

FOX'ta günlük dizi olarak yayın hayatına başlayan dizi Komşular, reytinglerin kurbanı oldu. Uyarlama dizi olarak ekrana gelen Komşular 25. Bölümü ile ekrana veda etti. 

Çember: Kurtar Beni

17-12/27/ember.jpg

Star Tv'de ekranlara gelen farklı bir polisiye serisi olan Çember, 11. Bölümü ile ekranlara veda etti.

Kayıtdışı

17-12/27/kayitdisi.jpg

Başrolde Erkan Petekkaya'nın yer aldığı FOX dizisi, Petekaya'nın ayağının sakatlanması sonrası dizinin çekimlerini ara vermiş ve daha sonra yayınlanan bölüm ile ekranlara veda etmiştir. 

Yüz Yüze

17-12/27/yuz-yuze.png

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın yer aldığı dizi Yüz Yüze, Show Tv'de sevenleri ile buluşmuş yeni sezonun en iddalı dizilerinden bir tanesiydi. Dizi yayınlanan 2. Bölümü ile final yapma kararı aldı.

Nerdesin Birader

17-12/27/nerdesin-birader.jpg

FOX'ta sevenlerine merhaba diyen ve yeni sezonun iddialı yapımlardan biri olan Nerdesin Birader, 4. Bölümü ile ekranlara veda ederek sevenlerini üzdü. 

İki Yalancı 

17-12/27/ki-yalanci.jpg

Başrollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin yer aldığı Kanal D dizisi, 9. Bölümü ile ekranlara veda etti. 

Klavye Delikanlıları

17-12/27/klavye-delikanlilari.jpg

Show Tv'de gençlik ve sosyal mecranın gücü üzerine yoğunlaşan bir senaryo ile karşımıza çıkan Klavye Delikanlıları 8. Bölümü ile final yaparak sevenlerini üzen bir diğer iddialı projelerden biriydi. 

Seven Ne Yapmaz

17-12/27/seven-ne-yapmaz.jpg

Atv'nin sevilen dizi Seven Ne Yapmaz, 11. Bölümü ile sürpriz bir final yaparak sevenlerine veda etti. Beklenmedik bir veda ile yayın hayatına son veren dizinin hayranları final kararına üzüldü. 

Bu Sayılmaz

17-12/27/bu-sayilmaz.jpg

FOX'un yeni sezonda iddialı komedi dizi Bu Sayılmaz'da istenilen beklentiyi karşılayamadı. Başrollerinde Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ ve Nergis Özrtürk gibi isimlerin yer aldığı dizi 3. Bölümü ile ekrana veda etti. 

Ateşböceği

17-12/27/atesbocegi.jpg

Star Tv ekranında sevenleri ile buluşan dizinin yapımını Mia Yapım üstlenirken, yönetmenliğini Barış Yöş yapıyordu. Başrollerinde sevilen isimler Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz yer aldığı dizi 22 Ekim 2017 tarihinde final yaptı. 

Sevda'nın Bahçesi

17-12/27/sevdanin-bahcesi.jpg

Başrollerinde Sibel Can, Emre Kınay ve Aleyna Boz gibi isimlerin yer aldığı dizi 4. Bölümü ile ekranlara veda etti. Kanal D'nin iddialı dizilerinden biri olan Sevda'nın Bahçesi'nin final kararı herkesi şaşırttı.

İsimsizler

17-12/27/simsizler-1514365198.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler 27 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanmış, ve 27. Bölümü ile ekranlara veda etti. Sevenlerini oldukça şaşırtan bu karar bir hayli üzdü. 

No:309

17-12/27/no-309.jpg

FOX'un sevilen dizisi No:309, 1 Haziran 2016 ilk bölümü ile ekranlarda sevenlerine merhaba demişti. Dizinin 65. Bölümü yayınlanarak ekranlara veda etti.

Dolunay

17-12/27/dolunay.jpg

Star Tv'de sevenleri ile buluşan dizi aldığı final kararı ile sevenlerini oldukça üzdü. Yaz dizisi olarak başladığı yayın hayatına devam eden dizi 31 Aralık yılbaşı akşamı sevenlerine sürpriz dolu bir bölümle veda edecek.

Bonus: -Çİ-Pİ

17-12/27/fi-ci-pi.jpg

İzlenme rekorları kıran internet dizisi , ikinci sezonu Çİ ile PuhuTv'de sevenleriyle buluşuyor. Dizi Azra Kohen'nin -Çİ-Pİ kitap üçlemesinden uyarlanıyor. Dizi ile ilgili geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kohen'in karakterlerin ön planda olmasından kaynaklı dizinin final yapacağını söyledi. 3 sezon sürmesi beklenen dizi 2. sezonu Çİ ile ekranlara veda edecek. Henüz final tarihi belli olmayan dizinin sıkı bir fan kitlesi vardı. Bu haber ile dizi severler oldukça üzüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin