Mad About You dizisi geri dönüyor!

NBC efsanesi Mad About You da dirilen diziler kervanına katılıyor.

Volkan Küçükel
27 Aralık 2017 - 15:57
Gündem

Eski sitcom'ların günümüzde dirilme furyasına yeni bir dizi daha katılma yolunda!

Gündemdeki yeni proje 1992-1999 seneleri arasında NBC ekranlarında izleyicilerle buluşan efsane komedilerden "Mad About You"nun geri dönüşü.

Sony Pictures Television; Paul Reiser ve Helen Hunt ikilisini New York'ta yeni evli bir çift Paul ve Jamie Buchman karakterleriyle izlediğimiz Mad About You'yu yine bu iki oyuncuyla canlandırmak üzere görüşmelere başladı.

17-12/27/mad-about-you.jpg

MAD ABOUT YOU'NUN YENİ HİKAYESİ

Kulislerden edinilen bilgilere göre Reiser ve Danny Jacobson ikilisinin yaratıcı olduğu dizinin canlanmış halindeki hikayede 17 yaşındaki kızları Mabel'in üniversiteye gitmesinin ardından Paul ve Jamie'nin çocuklarının evi terk etmesiyle ortaya çıkan boş yuva sendromundan muzdarip olmaları ekseninde gelişen komik olaylar konu edinilecek.

23 Eylül 1992'den 24 Mayıs 1999 tarihine kadar yedi sezon boyunca ekranlara gelen Mad About You birden fazla Emmy ve Altın Küre Ödülü kazanarak dikkat çekmişti. Sony TV ayrıca dizinin Dragon TV'de yayınlanan Çin uyarlamasının yapımcılığını da üstlenmişti.

Mad About You'nun muhtemel geri dönüşü son dönemde trend haline gelen 80 ve 90'lı yılların popüler dizilerinin geri dönüş zincirinin son halkası niteliğinde. Will & Grace, Fuller House ve ABC'nin yaklaşmakta olan Roseanne'si canlanan diğer diziler arasında.

17-12/27/mad-about-you-geri-donuyor.jpg

Mad About You'nun resmi olarak diziye dönüşmesi halinde hangi kanalda izleyicilerle buluşacağı, NBC'nin projeye dahil olup olmayacağı henüz belli değil. Projeyle ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz.

"Mad About You" tanıtım videoları:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin