Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi belli oldu

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi belli oldu. Uyarlama dizi ile ekranlara yeniden dönecek olan Tatlıtuğ'un yeni projesinin detayları haberimizde...

Berfu Gürle
28 Aralık 2017 - 11:54
Gündem

Ay Yapım ile anlaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi belli oldu. Senaryosunu okuduktan sonra kararını vereceğini açıklayan Tatlıtuğ'u projeyi kabul etti.

Daha önce modellik yapan ve güzellik yarışmasın birinci olarak tanınan Tatlıtuğ, oyunculuktaki başarısınıda kanıtlıyor. Dahil olduğu her projeden başarı ile adından söz ettiren ve üstlendiği karaktere bürünen yakışıklı oyuncu Ay Yapım'ın yeni projesiyle anlaştı.

17-12/28/kivanc-tatlitug-prison-break-uyarlamasi-ile-anlasti.jpg

Amerika'nın dünya çapında izleyiciye hitap eden dizisi Prison Break'in uyarlaması olacak projede yer almayı kabul etti. İlk görüşmenin FOX Türkiye ile yapıldığı öğrenildi. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun haberine göre Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı ve iş sözleşmesinin yapılmasına da sayılı gün var.

FOX bu diziyle izlenme rekoru kıracak

17-12/28/kivanc-tatlitugun-yeni-projesi-belli-oldu-1514451043.jpg

Büyük bir iş olacak olan bu projeye diğer kanallardan bir atak gelebilir. Ve reddedemeyeceği bir teklif ile Kıvanç Tatlıtuğ'a yeni bir proje sunabilir. Bu durumda FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun yaşanabileceği gibi Prison Break'in Türkiye versiyonu projeside iptal olabilir. Amerika yapımı olan Prison Break’ın tüm hakları FOX News Corporation’a ait bu sebeple başka bir kanalla anlaşması oldukça zor bir ihtimal... Proje büyük bir değişiklik yaşamaz ve iş sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte sonbaharda oldukça büyük bir proje seyirci karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin