Pose dizisi FX kanalından resmi onayı aldı! Pose dizisini tanıyalım!

Ryan Murphy'nin yeni dizi projesi Pose, FX kanalından 8 bölümlük ilk sezon onayını resmi olarak aldı.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2017 - 13:53
Gündem

Amerikan kablolu televizyon kanallarından FX, Ryan Murphy'nin (American Horror Story, Glee) bir süredir gündemde olan yeni dizi projesi "Pose" için resmi dizi onayını verdi.

POSE RESMİ ONAYI ALDI! İLK DETAYLAR BELLİ OLDU!

Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson ve Brad Falchuk gibi isimlerin arkasında olduğu; başrollerinde Evan Peters, Kate Mara ve James Van Der Beek'i izleyeceğimiz dans müzikalinin ilk sezonu için 8 bölümlük sipariş verildi.

2018'in Şubat ayı içerisinde New York'ta çekimlerine başlanması planlanan dizinin 2018'in yaz döneminde ekranlara gelmeye başlaması planlanıyor.

"POSE" KONUSU

Geçtiğimiz Mart ayında pilot bölüm siparişini alan; Fox 21 Television Studios ve FX Productions yapımcılığında hazırlanan Pose'un hikayesi New York'ta bir arada yer alan farklı yaşam tarzlarına ve toplum kesimlerine odaklanıyor: Yeni ortaya çıkan Trump dönemi lüks bir evren, şehrin merkezindeki sosyal ve edebi yaşamlar, farklı sınıftan insanlar ve eşcinsel kültürü...

17-12/28/pose-dizisi.jpg

Evan Peters (American Horror Story) ve Kate Mara (American Horror Story, House of Cards) ikilisi 1980'lerin New York'unun cazibesi ve entrikalarına çekilen Stan ve Patty çiftine hayat verirken, Van Der Beek (Dawson's Creek, What Would Diplo Do?) ise Peters'ın karakterinin mali yönden güçlü, şehrin nüfuzlu patronunu canlandıracak.

POSE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Amerikan televizyon dünyasındaki diziler içinde en çok trans karaktere sahip yapım olma iddiasını taşıyan Pose'da bu özellikte birçok karakterle karşılaşacağız. Trans oyuncular, Alexa Fogel'ın ülke çapındaki altı aylık çalışmasının sonucunda kadroya dahil edildiler. MJ Rodriguez, Indya Moore, Dominique Jackson, Hailie Sahar ve Angelica Ross bu isimler arasında.

Tony ödüllü Billy Porter ve sektöre yeni adım atan Ryan Jamaal Swain ile Dyllon Burnside dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden.

17-12/28/pose-oyunculari.jpg

TATIANA MASLANY PROJEDEN AYRILDI!

Daha önceden projeye katıldığı duyurulan ünlü aktris Tatiana Maslany'nin ise son güncellemeyle oyuncu kadrosunda olmadığını öğrendik. Maslany'nin canlandıracağı karakter yeniden tasarlandı ve 50 yaşlarındaki Afro-Amerikan bir kadın karakter olan yeniden çizilen role Charlayne Woodard (The Leftovers, Law & Order: SVU) hayat verecek.

Murphy, Falchuk ve Steven Canals üçlüsünün yaratıcı ekibinde yer aldığı Pose'un ilk iki bölüm yönetmen koltuğunda Murphy oturacak. Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh, Erica Kaye, Janet Mock ve Our Lady projenin yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin