Babamın Günahları yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Star Tv'de sevenleri ile buluşacak dizi Babamın Günahları yayın tarihi belli oldu! Heyecanla beklenen aile ve dram türündeki dizi, ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
28 Aralık 2017 - 14:57
Gündem

Yapımını Evrensel Filimcilik A.Ş'nin, yapımcılığını Evren Oğuz'un, yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz'un üstlendiği dizi Babamın Günahları'nın senaryosu Ahmet Saatçioğlu'na ait. Fragmanının yayınlanmasının ardından merakla beklenen dizi Babamın Günahları yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

17-12/28/babamin-gunahlari-1514462046.png

Başrollerde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen'in yer aldığı dizi Babamın Günahları, Star Tv ekranında seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Fragmanı ile izleyenlere duygusal dakikalar yaşatacak olan dizide aksiyon ve dram ağır basacak. Bir aile babasının karısını bırakmak zorunda kalması ve çocuğundan haberdar olmamasıyla başlayan dizide tüm sırlar yavaş yavaş ortaya çıkacak. Kızı için ölmemeye söz veren bir adamın dramı izleyenleri derinden sarsacak.

Babamın Günahları ne zaman başlıyor?

Yayınlanan 1. Bölüm fragmanı ile 10 Ocak 2018 tarihinde ekranlara gelecek dizi geri sayıma başladı. Çarşamba akşamı sabah 20.00'de Star'da başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin