Biraz House of Cards biraz Revenge! NBC'nin yeni dizi projesi Shattered Glass'ı tanıyalım!

Yeni dizi projeleri üretmeye devam eden NBC, Shattered Glass isimli bol entrikalı hikayeye sahip yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2017 - 16:41
Gündem

Margot Robbie'nin LuckyChap Entertainment'ı ile Warner Bros. Television arasında iki senelik bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma kapsamında yapım şirketi, ilk dizi projesi olan "Shattered Glass"ı Amerikan ulusal kanallarından NBC'ye sattı.

Peki, Shattered Glass nasıl bir dizi?

"SHATTERED GLASS" KONUSU

Aynı ismi taşıyan 2003 yapımı gazetecilik temalı filmle herhangi bir alakası bulunmayan; senaryosu Kat Blasband Page tarafından kaleme alınan Shattered Glass; House of Cards'ın Revenge ile yoğrulmuş hali olarak nitelendiriliyor.

Wall Street dünyasında hikayesi geçen dizi; üç kadının bu zorlu dünyadaki mücadelesine, hedeflerine ulasmak için mümkün olan her yolu denemelerine odaklanıyor.

17-12/28/margot-robbie.jpg

DİZİNİN YARATICI EKİBİ

Page ile birlikte LuckyChap Entertainment'tan Margot Robbie ve Brett Hedblom ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını üstlenirken, Patti Carr ise dizinin showrunner'lığını üstlenecek.

LuckyChap Entertainment yakın zamanda Dollface isimli yarım saat süreli bölümlerden oluşan bir komedi dizisi projesi için online yayın platformu Hulu ile anlaşmıştı. Jordan Weiss'in yazarlığını yaptığı dizide 2 Broke Girls'ten tanıdığımız güzel oyuncu Kat Dennings rol alıyor.

Shattered Glass'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin