Freeform'dan aksiyon dolu bir gerilim yolda: The Kill Book

Freeform, The Kill Book isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2017 - 17:47
Gündem

Ağırlıklı olarak genç kitleye yönelik yapımlarıyla bilinen Freeform "The Kill Book" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NBC dizisi The Mysteries of Laura'nın yaratıcı/yürütücü yapıcısı Jeff Rake, ortak yapımcı Jeffrey Lippman, yürütücü yapımcı Aaron Kaplan ve The Mysteries of Laura'nın arkasındaki yapım şirketi Kaplan'ın Kapital Entertainment'ı ile Warner Bros. TV ortaklığında hazırlanacak diziyle ilgili ilk detaylar şöyle:

"THE KILL BOOK" KONUSU

Jeffrey Lippman'ın senaryosunu kaleme aldığı ve aksiyon dolu bir gerilim olarak nitelendirilen The Kill Book'un hikayesi; ailesi katledilen metanetli ve güçlü bir genç kadın Charlotte'un adaleti sağlamak amacıyla, yetenekli ve tek başına çalışan tetikçi Smith'in eğitiminden geçmesi ve ikilinin bir takım olmasını konu ediniyor.

Bu süreçte ikili arasında duygusal bir bağ da oluşacaktır. Ancak Charlotte'un, ailesinin ölümüyle Smith arasındaki ilişkiyi keşfetmesiyle hikaye başka bir boyutta ilerleyecektir.

17-12/28/jeffrey-lippman-jeff-rake.jpg

Charlotte, kendisi için önemli olan her şeyi kaybetmeden - kendi insanlığı da dahil - giderek daha tehlikeli bir hal alan dünyada yol alabilecek midir?

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Lippman ile birlikte Jeff Rake ve Kapital Entertainment'tan Kaplan ile Dana Honor dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Senaryoyu kaleme alan Jeffrey Lippman, Lifetime'ın Drop Dead Diva dizisinin altı sezonunda yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

17-12/28/kapital-dizileri.png

Freeform için ayrıca "Now & Then" isimli bir komedi dizisinin pilot bölümünü hazırlayan Kapital Entertainment geçmiş dönemde Chasing Life ve Kevin From Work gibi dizilerin de yapımcılığını üstlendi.

The Kill Book'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin