NBC'den yeni bir komedi dizisi projesi: Family’s Family

NBC, Family's Family isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2017 - 19:53
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC yeni bir komedi dizisi projesini daha gündemine alıp projenin geliştirme çalışmalarına başlanması konusunda onay verdi.

Black-ish yürütücü yapımcısı Kenny Smith, David Janollari ve Universal TV yapımcılığında hazırlanan dizinin ismi "Family's Family".

"FAMILY'S FAMILY" KONUSU

Smith'in kendi hayatından esinlenerek senaryosunu kaleme aldığı Family's Family'nin hikayesi birbirlerinden çok farklı kişilik ve yaşam aktivitelerine sahip iki kayınbiradere odaklanıyor: Afro-Amerikalı liberal, sportif takıntıları olmayan, neye istersen ona inan yaşam felsefesine sahip Brandon Turner ile beyaz muhafazakar ve hokey tutkunu Tom McQuillan.

Dizi; evlilik sonucunda ailenize giren insanlarla ortak bir zeminde buluşabilmenin mümkün olup olmayacağını sorgulayıp bizlere aktaracak.

17-12/28/david-janollari.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kenny Smith ile birlikte David Janollari Entertainment aracılığıyla Janollari projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek isimler.

Bu proje Smith ile Janollari'yi UPN komedisi One On One'ın ardından farklı bir projede daha bir araya getirmiş oluyor. Janollari dizinin yapımcılığını Greenblatt Janollari Studios aracılığıyla üstlenmiş ve yapım Smith'in dizi kariyerindeki ikinci yazarlık işi olmuştu.

17-12/28/familys-family-dizi.jpg

Şu sıralar NBC/Uni TV'nin Marlon'unda yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan Smith geçmiş dönemde Black-ish ve The Game'de yürütücü yapımcı ve yönetmenlik yapmıştı.

Janollari, Family's Family dışında NBC için geliştirilen Bad Medicine dizisinin de yapımcılığını üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin