Fox'tan bol entrikalı bir aile dizisi projesi: Searching for Me

Amerikan ulusal kanallarından Fox, Searching for Me isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2017 - 21:30
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, aile içinde geçen entrikaları hikaye edinen "Searching for Me" isimli yeni bir dizi projesi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Chernin Entertainment ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesine bakacak olursak;

"SEARCHING FOR ME" KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Aimee Lagos'un (No Good Deed) üstlendiği dizinin hikayesi; en derin ve karanlık sırların açığa çıkacağının habercisi olan ölümcül bir kazanın bir aile içinde yarattığı karmaşa üzerine odaklanıyor.

17-12/28/aimee-lagos.jpg

Çözülmeye başlayan bir cinayet gizemini hikayesinin zeminine oturtan dizinin odaklandığı bu birbirine kenetlenmiş görünen aile, gerçeğin ortaya çıkması durumunda kendileri için bir felaket yaratabilecek derin köklü yalanlarca test edilecektir.

Başrollerinde Idris Elba ve Taraji P. Henson gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı No Good Deed (Kapımdaki Tehlike) filminin senaristi olarak bilinen Lagos ayrıca Universal yapımcılığındaki Make Some Noise isimli film için de çalışmalarını sürdürüyor.

17-12/28/aimee-lagos-dizileri.jpg

Lagos'un kanallara pazarlayıp satışını gerçekleştirdiği ilk yapım olma özelliğindeki Searching for Me'nin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin