resim yok
12 Ocak 2012 - 00:00

 

Gold Film imzalı “İffet” dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ile Deniz Çakır’ın geçen yaz sonu sette başlayan ilişkisi doludizgin sürüyor
 
Altı aydır zaman zaman araları bozulan ancak daha sonra tekrar beraberliklerine devam etme kararı alan çift, yılbaşını Türkiye’de değil, tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ - Azra Akın çifti gibi yurtdışında geçirdi. Çelikkol ile Çakır, yeni yıla en romantik şehirler arasında yer alan Paris’te baş başa girdi. Yoğun bir tempoda çekim yaptıkları için dizi setindeki boşluğu fırsat bilip Paris’e giden çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak için ise büyük çaba sarf ediyor. Geçen haftalarda Çakır’la beraber mercedes marka otomobiliyle giderken görülen Çelikkol, set dışında görüntü vermemek için kendisini takip eden gazetecileri peşinden İstanbul dışına kadar götürmüş, ardından da oldukça hızlı araç kullandığı için izini kaybettirmeyi başarmıştı.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin