resim yok
12 Ocak 2012 - 00:00

 

Koyu Kırmızı dizisinin ilk bölümünün izleyiciye cazip gelmemesinin sebepleri neler?
Dizi ilk bölümünde izleyiciyi fazla sarmadı. Bundaki etkenleri şöyle sıralayabilirim:
1- İlk bölümün dörtte üçü hastane ortamında geçtiği
için çok kasvetliydi. Çıplak duvarlar, çıplak zemin, hasta karyolaları.. İzleyiciye bir kez olsun 'oh!' dedirtecek bir sahne yoktu. Her şey tamamen mutsuzluk, imkansızlık, çaresizlik, kötülük, hastalık, kaza, sevgisizlik, gibi sıkıntı verici unsurlar üzerine kurulmuştu. İnsana şöyle keyifli bir iki dakika geçirtecek hiçbir şey yoktu. Bu tip konular elbette işlenecek ama pozitif duygu verecek sahnelerle arada bir denge tutturmak lazım.
2- Cemil'in, sırf nişanlısına kan verdi diye gidip de hayatında bir kez gördüğü Mahir'den 70 bin lira para istemesi anlamsız. Bu cesareti nereden buluyor?
3- Hele Mahir'den para koparmak için nişanlısını kaçırması mantık sınırlarını iyice zorluyor ve diziyi inandırıcı olmaktan çıkarıyor. Özgü Namal ve Ozan Güven gibi iki harika oyuncunun olması dizinin en büyük artısı. Ancak ikisi de ilk bölümde sanki rollerini fazla benimsememiş gibiydiler. Konuştuğum hemen herkes oyunculukların tutuk ve donuk olduğunda birleşmiş gibi.
Dizi hakkında genel bir iki izlenim dışında bir fikir sahibi olmak için henüz çok erken. İkinci bölümü beklemek lazım. Hikayenin nasıl bir yön alacağı, akıcılığı, kısaca bundan sonrası çok önemli.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin