İki Dünya Bir Aşk, TLC’de başlıyor

Süper zengin, “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo arasında geçen aşk, fantastik bir hikayeye dönüşüyor. İki Dünya Bir Aşk, ilk bölümüyle 7 Mayıs Salı 14.00’te TLC’de başlıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ise hafta içi her sabah 08.30’da ve her gece film kuşağından sonra TLC’de ekrana geliyor.

Berfin Sengil
06 Mayıs 2024 - 10:44
Viral

Farklı dünyalarda yaşayan, 30’lu yaşlardaki Oh Yeon Joo ve Kang Chul’un aşk hikayesine hazır mısınız? Çalışkan bir cerrah olan Oh Yeon Joo, ünlü bir çizgi roman yaratıcısı olan babasının ortadan kaybolmasıyla Kang Chul ile tanışır ve hayatı bir anda değişir.

Yayınlanacak ilk bölümde; babası kayıplara karışan Oh Yeon Joo, kendini izlediği çizgi film dünyasında bulur. Orada ana karakter olan Kang Chul ile tanışır.

İki Dünya Bir Aşk, ilk bölümüyle 7 Mayıs Salı saat 14.00’da, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ise hafta içi her sabah 08.30’da ve her gece film kuşağından sonra TLC’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin