İkizler Memo-Can dizisini kimler izliyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Memo-Can total grubunda hızlı bir yükseliş sergiliyor. Büyük bir beğeniyle takip edilen Memo-Can'ın bu başarısının sırrı ne?

Nurşah
07 Aralık 2018 - 10:36
Magazin

Cumartesi akşamlarının sevilen aile dizisi İkizler Memo-Can geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni bölümü ile total grubunda birinci sıraya yerleşti. Total grubunun gün birincisi olan sevilen dizi AB grubunda ise sekizinci olmuştu. Totalde birinci olup AB grubunda ilk 10'a zor giren dizinin bu durumunu Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı!

18-12/07/ikizler-memo-can-total-basari.jpg

İkizler Memo-Can'ın total reyting grubundaki başarısı...

Kanal D’nin dizisi ‘İkizler Memo Can’, total izleyicide en son, yüzde 7.02 gibi çok yüksek bir izlenme oranıyla gün birincisi olmuş. AB grubunda ise yüzde 3.49 ile sekizinci... Hani 2-3 puan oynar, anlarım. Bu kadar büyük gel-git durumu neden oluyor diye merak ettim, sordum.

Hedef kitle total

 İş, Erler Film’in... Yani Türker İnanoğlu imzasını taşıyor. Sektörde konuştuklarım şu yorumu yaptı: “İnanoğlu, baştan sona bütün bir kariyeri boyunca gişeyi amaçlayan ticari filmlere ağırlık vermiştir. Böyle olunca, televizyon dizilerinde de hedef kitlesi, total grubudur. Ağırlıklı olarak gecekondu mahallesinde geçen bir hikayenin öncelikle total izleyicinin ilgisini çekmesi doğal.”

AB, ne kadar entel?

Yeri gelmişken deneklerle ilgili de bir yorum ilgimi çekti: “Total nerede biter, AB nerede başlar? Orası epey karıştı” diyor sektördekiler. “AB’si yüksek öyle havalı diziler biliyoruz ki-bunlar çoğunlukta- hayatın olağan akışına asla uymayan, ortalama insan zekasını hafife alan, ‘zorlama’ hikaye yapıları ve yapay entrikalarıyla varlıklarını gül gibi sürdürüyorlar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin