Çarpışma Meltem (Buçe Buse Kahraman) kimdir?

Çarpışma dizisinin yeni karakteri Meltem (Buçe Buse Kahraman) kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

Nurşah
07 Aralık 2018 - 10:51
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısındaydı. Diziye yeni bir isim daha katıldı. Çarpışma Meltem (Buçe Buse Kahraman) kimdir? Kaç yaşında?

 18-12/07/arpisma-meltem.jpg

Çarpışma Meltem kimdir?

Meltem, Kadir'in ekibine yeni katılan genç bir polis memurudur. Henüz hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmayan bu Meltem karakteri genç oyuncu Buçe Buse Kahraman tarafından canlandırılmaktadır.

 18-12/07/arpisma-buce-buse-kahraman.jpg

Buçe Buse Kahraman kimdir?

1996 doğumlu genç oyuncu an itibarıyla 22 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Buçe Buse Kahraman Cem Tatlıtuğ'a bağlı olarak çalışmaktadır. 

Çarpışma dizisinde Meltem karakteri ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu 2017 senesinde vizyona giren Kötü Çocuk filminde de rol almıştır. Filmde Neşe karakterini canlandırmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin