İkizler Memo - Can dizisinin yeni bölüm çekimleri Kartepe'de yapılıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo - Can yeni bölüm çekimleri başladı! İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümler için tüm ekip Kartepe yolunu tuttu!

Nurşah
14 Ocak 2019 - 10:45
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının kahkahalar eşliğinde izlenen sevilen aile dizisi İkizler Memo-Can yeni bölüm çekimleri en sonunda başladı... İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölüm çekimleri Kartepe'de yapılıyor!

19-01/14/ikizler-memo-can-kartepe.jpg

İkizler Memo- Can yeni bölüm çekimleri başladı!

Sevilen çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'nin başrolde yer aldığı İkizler Memo Can cumartesi akşamlarının en sevilen dizileri arasına kısa sürede yerleşmeyi başardı. Seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kanal D ekranlarının sevilen dizisi de üç haftalık araya giren yapımlar arasında yer alıyordu...

Verilen aranın ardından İkizler Memo- Can'ın yeni bölüm çekimleri başladı! Şehirden kısa bir kaçış yapmak isteyenlerin uğrak mekanı olan Kartepe'de gerçekleştirilen çekimlerde tüm ekip eğlenceli dakikalar geçirdi ve izleyiciler için yeni bölümü hazırladı. 

 19-01/14/ikizler-memo-can-yeni-bolum-cekim.jpg

İkizler Memo- Can yeni bölüm ne zaman?

Henüz bu konu ile ilgili yeni bir fragman izleyici ile paylaşılmadı. Fakat sevilen özel kanal dizileri 21 Ocak haftasında yani önümüzdeki hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısında olacaklar. İkizler Memo- Can'ın yeni bölümünün de 26 Ocak Cumartesi günü izleyici karşısında olması bekleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin