İlginç Bazı Olaylar 2. Sezon Yayınlandı! Neler Değişti?

İlginç Bazı Olaylar 2.sezon yayınlandı. Yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşandı? Dizinin yeni sezonunda neler değişmiş? İşte yeni sezondan ilk bilgiler.

İlginç Bazı Olaylar yapımı için beklenen haber geldi. Dizinin merakla beklenen 2.sezonu Exxen üzerinden yayınlandı. İkinci sezon için sadece ilk bölümün yayınlandığını ve bundan sonra dizinin Cuma günleri yayınlanmaya devam edeceğini belirtelim. Bundan sonraki kısım ise spoylera giriyor. Baştan uyarmış olalım.

Dizinin ikinci sezonunun tanıtımlarından, ikinci sezonun daha eğlenceli geçeceğini anlamıştık. İlk bölümde bu konuda sinyalleri vermiş oldu. Peki ikinci sezon nasıl başladı? Neler değişmiş?

İlginç Bazı Olaylar 2. Sezonda Neler Değişti?

İkinci sezonda İbo kaldığı yerden devam ediyor. 1. sezonun finalinde İbo’nun İstanbul’da metin yazarlığı işi bulduğunu görmüştük. Metin yazarlığı için ailesini de karşısına alarak İstanbul’a giden İbo, yeni sezonda işe başlamış bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Ama ne hikmetse 6 aydır stajyer pozisyonunda öte geçememiş durumda. Tam İbo acaba bu işten yürür gider yükselir mi derken, ilk bölümde işten ayrıldığını da gördük. Aslında ayrılmadı da kovuldu.

Nasıl kovulduğu sürpriz olsun. 2.sezonun ilk bölümünü izlediğiniz zaman öğrenin. Bundan sonra yaşananlar neler olacak yeni bölümlerde göreceğiz. Şu var ki işten kovulması ve İbo’nun İstanbul’un zorlu hayatının içine düşmesi, yeni maceraların yaşanacağını da göstermekte.

İlk bölümden anladığımız yeni sezon çok daha maceralı geçecek. Ayrıca ilk bölümden yeni başrollerden birisinin de dikkat çektiğini belirtelim. Melis Babadağ’ın canlandırdığı karakterden söz ediyoruz.

İbo ile yakınlaşacağını anladığımız karakter de diziye bir hayli renk getirecek gibi duruyor. Şimdilik İbo’nun ailesi yeni sezonda gözükecek mi bunu bilmiyoruz. Unutmadan Halil karakterinin de sürpriz yaparak İbo’nun yanına geldiğini ekleyelim. İlk bölümün sonunda bunu da gördük. Ayrıca Buket karakterine ne olduğunu da gördük. Buket şimdilik diziden ayrılmış gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin