İlk Airsoft temalı aksiyon filmi "Oyun Bitti"nin galası gerçekleşti!

Dünyanın ilk Airsoft temalı aksiyon filmi “Oyun Bitti”, 27 Ekim Cuma günü vizyona giriyor. Başrollerini İlker Aksum, Can Nergis, Melih Selçuk ve İlay Erkök’ün paylaştığı filmin galası, 25 Ekim Çarşamba akşamı Paribu Cineverse Kanyon’da yapıldı. Film ekibi geceye tam kadro katıldı.

ozan
26 Ekim 2023 - 10:03
Kültür Sanat

Yapımını Yakamoz Film’in, yapımcılığını Yakup Korkusuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Gökhan Arı’nın oturduğu merakla beklenen “Oyun Bitti” filmi için geri sayımda sona gelindi. Başrollerini İlker Aksum, Can Nergis, Melih Selçuk ve İlay Erkök’ün paylaştığı filmin galası 25 Ekim Çarşamba akşamı yapıldı. Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleşen geceye film ekibi eksiksiz katıldı. Gösterim öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ekip, yaşadıkları heyecanı dile getirdi.

Z KUŞAĞININ İLGİSİ BEKLENİYOR

Yönetmen Gökhan Arı, "Oyun Bitti hem aksiyon hem gerilim tadında, örneği olmayan bir yapım. Dünyada çekilmiş olan ilk Airsoft temalı film. Özellikle Z kuşağının çok fazla izleyeceğini düşünüyorum. Cuma günü itibarıyla film artık tamamen seyircinin." dedi.

'YENİ NESLİ DAVET EDİYORUM'

Can Nergis, "Yönetmenimizin söylediği gibi, özellikle Z kuşağını ilgilendiren bir film. Şu an bütün yeni nesil dijital dünyada bu tarz oyunlar oynuyor. Biz de bu oyunlara yönelik bir iş yaptık. Yeni nesli davet ediyorum; mutlaka izlemelisiniz." diye konuştu.

23-10/26/img_0855.JPG

'SİNEMA HAREKETLENMELİ'

İlker Aksum, "Oyun Bitti bir aksiyon-macera filmi. Benim kaçıncı filmim, artık bilmiyorum. Yönetmenimiz ve yapımcımız enteresan bir senaryo getirdi. Genç dostlarımız da tüm güçlerini vererek çalıştılar. Ben filmde organizasyonu yapan kişiyim, o nedenle rolümde çok aksiyon yok. Kaliteli bir film olduğuna inanıyorum. Ve sadece Z kuşağını değil, herkesi bekliyorum. Artık sinemayı hareketlendirmemiz lazım. Seyircimizden rica ediyorum; bizi yalnız bırakmayın, bu sektörü yalnız bırakmayın. Sinema, muasır ve medeni devletlerin önemli aksiyonlarından birisidir." ifadelerini kullandı.

23-10/26/img_0837.JPG

Senaryosunu Taner Şahin’in yazdığı aksiyon-gerilim türündeki “Oyun Bitti”nin oyuncu kadrosunda Abdül Süsler, Ali Oğuz Şenol, Nur Erkoç, Onur Yaprakcı, Bulut Genç, Doğaner Çıtak ve Oğuzhan Kansız da yer alıyor. Film, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide yaşanan kıyasıya bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.

Filmde; airsoft oyunlarına meraklı Cenk, Cihan ve arkadaşları, bir Rus airsoft takımının kendileriyle para ödüllü bir maç yapmak istediklerini öğrenir. Teklifi kabul eden ekip, oyunun oynanacağı adaya gider. Ancak oyun başladıktan kısa bir süre sonra yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu fark ederler. Rus takımının elindeki silahlar gerçektir. Artık Rus takımı avcı, Cenk, Cihan ve arkadaşları ise avdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin