resim yok
31 Temmuz 2011 - 00:00

ATV’nin Haluk Bilginer ve Demet Akbağ’lı yeni dizisi ‘İstanbul’un Altınları’nın neden rötar yaptığı ortaya çıktı. Kanal yönetimi, önceki gün yayınlanması planlanan diziyi beğenmeyince, ilk bölüm çöpe atıldı

 

* Sezonun en iddialı komedilerinden biri olarak görülen ‘İstanbul’un Altınları’, dizi piyasasına talihsiz bir başlangıç yaptı. 
 

* Dizinin ilk bölümü cuma akşamı ekrana gelecekti ama son anda akış değişti. Zira, kanal yönetimi ilk bölümü izlemiş ve beğenmemişti. Yöneticilerin, özellikle kostümleri beğenmediği ve ilk bölümün yeniden çekilmesini talep ettiği öğrenildi.
 

Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi oyuncuları bir araya getiren dizinin yönetmeni Yonca Güzelpınar. Senaryodaysa Haluk Özenç imzası var. Dizi, Altın Apartmanı’nın eğlenceli ve komik sakinlerinin yaşantısını anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin