resim yok
31 Temmuz 2011 - 00:00

Yeliz Kuvancı, nam-ı diğer ‘İnci Öğretmen’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde yakaladığı şöhretten hem memnun hem rahatsız. Henüz 24 yaşındaki Kuvancı, yeni sezonda ATV’de yayınlanacak ‘Seni Bana Yazmışlar’ dizisinde canlandıracağı ‘Zeynep’ karakterini çözmekle meşgul şu sıralar

 

Mezun olur olmaz başladığı Kanal D’nin ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde canlandırdığı ‘İnci Öğretmen’ karakteriyle hayatımıza girdi Yeliz Kuvancı. Yıla damgasını vuran diziyle gelen şöhretten hem memnun hem rahatsız.

Haksızlığa gelemiyor

Kısa süre önce rol arkadaşı Sercan Badur’la hakkında çıkan aşk iddialarını reddediyor: “Yanında eğlendiğim ama gerçekten kardeşim gibi gördüğüm biriydi. İnsanların seçtikleri meslek yüzünden gerçek hayatlarında bu kadar yerin dibine sokulmaları, yargılanmaları veya takip edilmeleri akıl almaz bir durum.” 

Bir gece kulübünde eğlenmek yerine, evde kitap okumak veya arkadaşlarıyla kahve içip, sohbet etmek, ona göre daha keyifli. Kararlı ve sakin görünüyor ama içinde haksızlıklara kafa tutan biri saklı. ‘İnci Öğretmen’in öğrencisiyle arasındaki duygusal bağı yorumlarken empati kuruyor: “Tepkilerim, kime, ne koşulda aşık olduğuma ve bunun bizi ve çevremizi ne şekilde etkilediğine bağlı olarak değişir.  Genellemelere karşıyım.”

Yeni rolüne hazırlanıyor

Şu sıralar, yeni sezonda ATV’de yayınlanacak ‘Seni Bana Yazmışlar’ dizisinde canlandıracağı ‘Zeynep’ karakterini çözmekle meşgul. Bu romantik komediyle, seyircinin algısını tersine çevirip, hareketli, neşeli ve vurdumduymaz bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin