İlker Aksum Ramo dizisinin kadrosuna katıldı!

Başarılı oyuncu merakla beklenen dizi Ramo'da!

Merve Mutlu
28 Kasım 2019 - 16:13
Yeni Bölüm

Başrollerinde Avukat Sibel karakteri ile Esra Bilgiç ve Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın yer aldığı yeni dizi projesi Ramo'nun oyuncu kadrosu belli oldu. 

19-11/28/ramo-dizisi.png

Çekimlerine başlandıktan sonra yönetmen değişikliği yaşanan ve yapılan çekimlerin çöpe atılması ile yeniden çekilen diziden ilk kareler paylaşıldı. Fotoğrafların paylaşılması ile kadroda yer alan diğer isimler de belli oldu. 

İlker Aksum Ramo dizisinde!

19-11/28/ilker-aksum.png

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu BKM’nin hazırladığı yeni Show TV dizisi Ramo'nun kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Daha önce Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, İdil Fırat, Cemre Baysel ve Sacide Taşaner'in katıldığının açıklandığı kadroya dahil olduğu açıklanan yeni isimler de İlhan Şen, İlker Aksum ve Macit Koper oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin